User Tag List

Sayfa 59/59 İlkİlk ... 949575859
1106 sonuçtan 1.103 ile 1.106 arası

Konu: Yaz Lastiği Tavsiye (Falken,Nokian, Kumho, vb.)

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LightSide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, 5-6 bin km kullanilmis daha sonra depoda beklemis 2017 model conti ts860 kis lastiklerim var, lastiklerde catlama veya deformasyon gorunmuyor, bu lastikleri kullanilirmi yoksa cope mi atmaliyim arada kaldim. Sizin dusunceleriniz nedir ?
    Tarık yazmış kış lastiği çok uzun süre kullanılabiliyor. Bende 2015 üretimi sottozerolarımı geçen yıla kadar kullandım, geçen yıl attım artık, atarken bile bu hala kullanılır yahu diyordum ama aracı pek kullanmıyorum. Bence en az 1-2 sezon daha kullanılır sizinkiler. Yani sizin eskimiş kış lastiğiniz bile kışta, yeni bir yaz lastiğinden iyidir. Ama tabi ki en iyisi yeni kış lastiğidir Valla bizim günlük araç hyundai var ona bile almadım kış lastiği istanbulda kış mış yapmıyor artık. Yapsa da bir gün zaten evde oturuyoruz.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    64 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kışlık lastik için yazacağım ;

Öncelikle şöyle söylim arabam ne olursa her zaman en iyi lastiği almaya çalışırım , aracımın her yeri vuruktur yaptırmam ama lastiğin en iyisi ne kadarda olsa onu almaya çalışırım.
    çünkü bildiğim tek şey var ; Lastik benim ile yol arasındaki TEK bağlantı noktası.

İşim gereğide bir çok lastiği alıp test edebiliyorum.
    yöneticiliği yaptığım 500 araçlık bir filo var.
    Fakat dün aldığım lastik ağzımı açık bıraktı...

2023 corolla hibritim var , flame paket 17 jant olanlardan. ( bu arada arabadanda aşırı memnunum) sorusu olan yazabilir.

ilk önce üstünde gelen dunlop lastikler ile kullandım 18 bin km kadar. fena değildi hatta fiyatına göre güzeldi.
    Dunlop 225/45 R17 TL 91W XL SP Sport Maxx 050 (OEM COROLLA) (Uretim 2025) - Fiyatı, Yorumları
    ama hızlı deforme oldu , jant koruma çemberi yırtıltı , deriniği hızlı eridi vs vs...
    ıslaktata çok iyi değildi.

üstüne michelin pilot sport 5e geçtim zaten o ayrı bir dünya. araba sanki rayda gidiyor.
    ıslak performansı çok iyi. sessizliği , yuvarlanma direnci vs vs..
    anlatamama gerek yok zaten.

genelde kışlık lastik kullanmam , gerek olacak bir rotam yok.
    fakan bir lastikçi arkadaşım aradı , 225/45/17 michelin alpin 7 geldi çok kolay gelmiyor al sana vereyim tak dene dedi.

adamlar yaz lastiği kıvamında kışlık yapmış , inanılmaz

hatta idda ediyorum , yuvarlanması ve sessizliği pilot sport5 ten daha iyi direksiyonda dahada yumuşadı..
    ama pahalı tanesi 10bin.
    Konu CloudGrey tarafından (21-01-2026 Saat 09:01 ) değiştirilmiştir.
    médiocrité partout

mrtkap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F20 için yaz lastiği almam gerekiyor, şu an üzerinde servis malı oem ebat 205/50/17 Pirelli Cinturato P7 RFT var.

Bu ebatı 225/45/17 olarak güncellemek mi? Yoksa aynı ebat RFT'den devam mı? 225/45/17'de Continental PremiumContact 7 ve Michelin Pilotsport 5 arasındayım.

Ne önerirsiniz? Çap farkı -%0.4

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtkap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F20 için yaz lastiği almam gerekiyor, şu an üzerinde servis malı oem ebat 205/50/17 Pirelli Cinturato P7 RFT var.

Bu ebatı 225/45/17 olarak güncellemek mi? Yoksa aynı ebat RFT'den devam mı? 225/45/17'de Continental PremiumContact 7 ve Michelin Pilotsport 5 arasındayım.

Ne önerirsiniz? Çap farkı -%0.4
    225/45r17 de orjinal ölçüsü fiyat olarakta avantajı var hem jant daha güzel durur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler