Arkadaşlar ***** araç leylek gibi durduğundan aracıma yay takmak istiyorum. Ben 35mm'lik H&R düşünüyorum ama C4 için eibach, FK, voglant marka yaylarda mevcut. Önerilerinizi bekliyorum.![]()
Arkadaşlar ***** araç leylek gibi durduğundan aracıma yay takmak istiyorum. Ben 35mm'lik H&R düşünüyorum ama C4 için eibach, FK, voglant marka yaylarda mevcut. Önerilerinizi bekliyorum.![]()
orjinal amortisöre 3.5 cmden fazla yay tavsiye edilmez genelde forumda konuları mevcut ama snn bileceğin iş
H&R kullanıyorum gayet memnunum tavsiye edebileceğim bi marka. Eibach çok yumuşak olmasına karşın diğer yaylar kadar düşürmüyor, bunun yanında orjinal amortisörleride fazla yorucak bi yay değil diye biliyorum.
Arabanın amortisör zaten sert o yüzden 5cm. bana fazla gelir diye düşünüyorum. Artık plastik aksamdan gelmeyen ses kalmaz![]()
Valla suan ses falan yok hatta var olan seslerde gitti diyor sahibi
ama illaki ilerde arabanın esnemesi azalacagı için sesler olacaktır![]()
Keşke 5cmlik takıldıktan sonra bir resmini görme imkanımız olsaydı.
jantlarda değişti 215-45-17 takıldı lastik camurluk seviyesi cok ideal oldu hiç biyere surtmede yok daha ne olsun![]()
Eibach en yumuşak spor yaylardandır. Bunda hemfikirsek bi yayın hem yumuşak olup hemde çok düşürmesini beklememek lazım. 3.5 cm yayla oturma ile beraber 4cm düşüş yaşanabiliyorsa Eibach'ta 3te yada 3.5ta kalır diye biliyorum kullananlar görenler ve bilenlerin anlattığına göre. Yay alırken uzun bi süre araştırmıştım bu konuyu.
Sadece yay takmamız durumunda aracın stok amortisörüne daha fazla yük bindirdiğimizden onların ömrünü kısaltma durumu açıkcası canımı sıkıyor ancak koni ya da bilstein amortisör ile beraber yay takınca da astarı yüzünü geçiyor. Nerdeyse coilover fiyatına geliyor![]()
40mm'ye kadar orjinal yayları kullanabileceğinizi söylüyor üreticiler. Amortisörlerdeki deformasyonun artması yaylardan sonra kaçınılmaz ama 5cmlik yaya göre daha uzun ömürlü olacaktır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)