4 aylık lastik biter mi ya?:D 4000km olmamıştır.
otobanda 2 de tutunuyor şu an
Printable View
ku 15 daha ıyı deıl mı 25 veya 31 den?
ku 31 daha iyi diye biliyorm
ku 25 31 den sora cıktı dıe bılıyorum o sebeple daha ıyı olabılır ancak ku15 kumhonun en ust sewıye lastıgı dıe bılıyorum rakıplerı olarak sıtelerde yokohama advan,adrenalin,michelin pilot sport fln gosterılıyor onlarla kısyaslamaya grıyor...
Hergun icin Yokohoma Advan fena değil. Dana güzel bişiler istersen Yokohoma Parada öneririm ama fiyatları epey daha pahalıdır. Ucuz günlük olarak Yokohoma C drive var fena değiller.
Kanka bunlara bi bak derim ellerinde çok iyi çıkma lastikler oluyo ;)
http://www.artvinticaret.com/
5 gün önce ,maxxis Victra i-Pro aldım, ilk defa yol sesinin azaldığını hissettim,ıslaktada bnm beklediğimden iyi çıktı.. fiyatları da kumho civarında,düşünülebilir..
http://www.maxxis.com/AutomobileLigh...tra-i-Pro.aspx
şuan için kullanan arkadşlarımın yorumlarından ve fiyatından dolayı ku25 alcam gibi gözüküo sanırım yorumunu yazan herkese teşekkürler
ku15 mx süper kuruda cok iyi
kumhoların özellikle düşük yanakta lasiğin iç tarafından çatlama yaptığını biliorum bnce paraya biraz daha kıyıp kaliteli bi marka al continentallerde fena diil michelinin her hangi bi modelini tek geçerim kumhoya göre
ku31 kullanıyorum kuruda da yaştada memnunum.
bazı arkadaşlar yağışlı havada da aynı performansı bekliyorlar ama mümkün değil. ne takarsanız takın kopma yaşarsınız. tr asfaltları jinet değil. minnacık bir taş bile çok şey değiştiriyor.
genel olarak memnunum ben.
daha öncede yazmıştım ztn bu fiyata olcak lastiklerden aman aman bi yol tutuş beklemiorum bnm için ilk sırada gelenler sessizlik ve konfor bridgestone dan lanet ettim canıma tak etti:)
ku 25 kullanıyorum kuruda tatmınkar ıslakta tabıkı farkedıyor ama abartıda degıl =)
ku 25 ın yapısı gercekten cok farklı acıkcası ben ses hıssetmıyorum bırde baska sesler duyuyor olmamdan kaynaklanabılır bu :D cooper ın kronık sunroof sesleri gıbı konfor bakımındanda 4 luk omplerle kullanıyorum rahatsz edıcı bır durum yok =)
bnde almadan once cok arastırdım fıyatına gore gercekten ıyı bır lastık ben memnunum bundan once marshall kullanmıstım marshalldan sonra adrenalın gbı geldı :D
bırı bana ku25 le ku15 ın farklarını ve hangısının daha ıyı oldugunu soyleyebılır mı?
KU19 ve KU31 kullandım.
KU19 daha saglam bir lastik, KU31 yanaktan ic kısımdan catlama yapmıstı.
Falken Ziex tavsiye ederim.