EP3 için 3-3,5 luk şehir içi kullanımında sertliği ile cok sıkıntı yasatmadan kullanılabilecek yay tavsiyeleriniz nelerdir arkadaslar.eibach, h&r, tein vs..kullananlardan tecrübelerini rica ediyorum..
EP3 için 3-3,5 luk şehir içi kullanımında sertliği ile cok sıkıntı yasatmadan kullanılabilecek yay tavsiyeleriniz nelerdir arkadaslar.eibach, h&r, tein vs..kullananlardan tecrübelerini rica ediyorum..
herkes orjinal yaylarıyla mı kullanıyo typerını ya![]()
tein derim ayhan![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
http://www.techturkey.com/forum/yol_tutus_and_aktarma_ve_frenler/10051-tein_tech_eibach.html
Bu konuyu incelemeni tavsiye ederim..Kullanıcılardan ayrıntılı yorumlar içeriyor..
Dr.Ecu
tavsiye ve yardımda bulunan arkadaslarıma teşkkürler..teinde karar kılıp düşündüğüm fakat hali hazırda hemen bulamadığım için, kendini kanıtlamış sonuçta ve konfor yönü biraz daha ağır basar diyerek eibachı aldım..sonuçta herdakika limitte kullanan biride deilim
konforu çok bozmadan az bi iyileşme olsa oda yeter bana![]()
Tabi abi. Hepsi genel olarak EP3 kasa Civic SI için üretilmiş olan modeller. Type-R ile SI arasında pek bir fark olmadığını düşünebilirsiniz fakat motor ağırlığını göz önünde bulundurmak gerekiyor. Benim yaylarım çok dengesiz duruyordu. Biraz araştırdım ve kitapçıklarına kadar bulup okudum. Type-R için ayrı, SI için ayrı modelleri mevcutmuş TEIN'lerin. Türkiye'de bulunanların hepsi EP3 SI olarak geçiyor. Şahsen rastlamadım EP3 Type-R için diye. Bu sorunu 2-3 kişiyle daha paylaşmıştım. Hepside hak verdi
Ayrıca milimetrik hesaplarda yapmıştım. Sol, sağ tarafa oranla daha düşük gözüküyordu.
bende 5.5 tein var gayet basarılı 3.5 eibac vardı en ufak tumsekte cıkıntıda surtuyosun teın taktım memnunum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)