2001 model 2.0focusumz var.coil over yok galiba türkiyede.yurtdışında 900eurolardan bahsediliyor.aracın düşüklüğü kararında olucak,konfordan ödün vermicek şekilde neler yapılmasını önerirsiniz?
2001 model 2.0focusumz var.coil over yok galiba türkiyede.yurtdışında 900eurolardan bahsediliyor.aracın düşüklüğü kararında olucak,konfordan ödün vermicek şekilde neler yapılmasını önerirsiniz?
nam yapıyor ama ne kadar saglıklı bılmıyurm 3 cm var eıbach yardımcı olurum pm atman yeterlı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
dogru yerlerde araştırırsanız birçok parçaya ulaşırsınız yay olarak 3cm den 6 cm e kadar yaylar mevcut colıover kitlerde mevcut eğer istanbuldaysanız cok rahat bulabilirsiniz
eıbach bu arabaya 3 cm yay yapıyor pm attımm bu arada
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Eğer düşünürsen elimde 2. el koni amortisörde mevcut. Sertlik ayarlı.
Sitemize üye Mustafa (mechanix) ile görüştüğümde Tein'in 5 cm lik yayıda mevcuttu aracımıda satmasaydım o yaylardan takacaktım
Aracımda Koni vardı FK 4 cm yay vardı vede orjinal trend jantlarında 195 / 55 /15 Toyo T1R Kullanıyordum. İnanılmaz iyi direksiyon tepkileri ve yol tutuşu vardı. çokta memnundum. Ailemle falanda kullanıyordum sekme ve rahatsızlık durumu yoktu. %80 sertlikte bile.
Şimdi benim arabam full basık modelinde değildi. hem çok kilometre yaptığımdan dolayı hemde aracımı çok yormak istemediğimden dolayı daha fazla basmadım. Hatta konilerime segman açtırarak (kesme biçme işlemi olmadan) 2 cm daha basmak istedim ama sonradan vazgeçtim. ön tamponun altına bi sigara paketi giriyordu bide bir parmak sığıyordu. resimlerde çok basık durmuyor ama
İlk başta mor vtecle resmi var oda basık arabanın durumunu ona göre kestirebilesin diye ekledim.
emin ol nam'a falan 300/350 veripte hayatını tehlikeye atmaya değmez. sonradan coil olayı falan çok riskli bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)