civicte fren balatası olarak ne markayı kullanıyorsunuz artıları eksılerı.balata alıcam eskı balatalarım eskı iett arabaları gıbı otuodu sımdılerde ses cıkarmıyor fakat deişmeleri gerek önerilerinizi bekliyorum.
civicte fren balatası olarak ne markayı kullanıyorsunuz artıları eksılerı.balata alıcam eskı balatalarım eskı iett arabaları gıbı otuodu sımdılerde ses cıkarmıyor fakat deişmeleri gerek önerilerinizi bekliyorum.
EBC güzel marka ben mx-5 te onu kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim
Stage 1 **-Drifter
Sponsor seeker
Big Time Lover
#Hoonigan
Number 89
ebc std disk ebc green stuff balata
herşekilde faydasını görürsün
fren hidroliğininde çok büyük rolü war buarada motul rbf 600 müydü yanlışım warsa düzeltin bnm bildiğim en iyisi
axxis seramik kullandım şöyle söyliyeyim çok yakın bir arkadaşımın arabasında standart balata vardı peş peşe time trial yaptık pite girdik onun frenlerinden çayır çayır duman çıkarken axxislerde gram duman çıkmadı.
Biraz daha geç ısınan yani orjinlerin performansının bittiği yerde tam performansını veren bi balata.
bn ebc almaya karar verdım netten sıparıs verıcem ıngıltere den gelıcekler ama orda modeller karısık abs lı abssız vtec ıcın 3-5 cesıt balata var anlamadım gıttı sımdı ogrenmek ıstedıgım sey vtec on fren balataları ıle 1.6 ies in ki aynımıdır yada 1.6 cıvıclerın onler standart aynımıdır..
Niye uğraşıyorsunki al tak derim veya radardan EBC al tak.
http://www.sahibinden.com/axxis_hond...&keyword=axxis
Ben yenileri bosch aldım 60 tl ye belki onları kullanmayıp ebc alacağım veya axxis ustaya danışmam gerek.
banada ebc ıle nısını onerdıler nısını bulamadım ebc nın fıyatlarına goz gezdırdım bı kac yerle konusma yaptım olurdu olmazdı derken sıkıntıdayım suan kıbrısta bıcok arkadasımın dayısı halası yengesı kuzenı yanı sulalelerı ıngılterede gonderırız dedıler ısın acele deılse bnde ok dedım ama deısık deısık kodları var sekıl meselesı ıcın ısıne gırınce orda tıkanıyoruz...
eski balatalarım nisin markaymıs sertlesmeden dolayı ses ve fren performansını azaltıyormus hıdrolık yagınıda kontrol ettım gayet ıyı durumda ebc ler takıldıgı ılk andan ıtıbaren gerek guven gerek ıse performans acısından bnden gecer not aldı ebc fren balatası almak ısteyen hondasına fren balatası almak ısteyenlere referans verebılırım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)