User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Vectra A GT için amortisör tavisiyesi

psy_dreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vectra A GT için amortisör tavisiyesi

Merhaba arkadaşlar

Forum içinde arama yaptım, sanırım daha önce bu konu hakkında tavsiye olmamış bulamadım.

1995 Vectra A GT aracım var. Üzerinde standart yayları ve amortisörleri mevcut. Bildiğim kadarıyla fabrika çıkış yaylar normal bir Vectra'ya kıyasla 2 cm alçak.

Neyse konuya gelecek olursak, kısa süre içinde amortisör ve yürüyen aksamla ilgili yenileme yapmayı düşünüyorum. Aklımı en çok karıştıran konu amortisör oldu. Kimi Delphi diyor, kimi Monroe al diyor. Aranızda Vectra A, Astra F veya Calibra kullanıcısı illaki vardır. Sizce hangi markayı tercih etmeli? Daha önce bu konuda tecrubesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Ayrıca bushing vs tavsiyelerinizi de merak ediyorum. Yaklaşık 2 sene önce ön salıncakları komple yeniledim tekrar elden geçirmek gerekli midir?

Not: Standart yayları değiştirmeyi düşünmüyorum.
    VectraGT 16v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem oem yay kullanacaksınız Monroe amortisör seti kullanabilirsiniz diğerlerine göre biraz sert ama iyi yol tutar, bushing ihtiyacınız olacağını sanmam gündelik kullanımda epey sert oluyor
    RACE WERKS

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bulabilirsen billstein bakmalısın... inanılmaz değiştirir arabanı. önleri bile bulsan yeterli..

psy_dreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ tdipower
    Monroe bana da mantıklı geliyordu, en azından bilindik ve kaliteli bir marka, tavsiyeniz için teşekkürler.

@ erh
    Billstein bu kadar fark eder diyorsunuz, süspansiyon konusunda isim yapmış firmalardan birisi. Tavsiyeniz üzerine temin durumunu araştırıyorum teşekkür ederim.
    VectraGT 16v

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)