User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: cooper tires ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

cooper tires ?

arkadaşlar lastiklerimi değiştirmek istiyorum.daha önce lastik aldığım bayi ile görüştüm.cooper tires bayiliğini aldıklarını söyledi ve alcağım lastik için çok güzel bir fiyat verdi.listesi 112 tl imiş,tanıtım için tanesini 80 tl'ye veririm dedi.aracımda standart ebat lastik kullanıyorum(175 65 14 82h).

cooper tires için sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum.saygılarımla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit: inan markayı ilk kez duydum ama sana onerim daha bilindik markalı biseyler alman ciddi yorumum budur

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından Anadolu Grubu'nun lokomotif şirketi Çelik Motor, otomotiv sektöründeki uzun yıllara dayanan deneyim ve profesyonel yaklaşımını, yeni bir pazara girerek başka bir seviyeye taşıyor. Amerika'nın lider lastik markası Cooper Tire, 2008 yılının Mayıs ayından itibaren, Çelik Motor güvencesiyle ülkemize ithal edilmeye başladı.

Cooper Tire, 1914 yılında Ohio'da M&M Manufacturing adıyla kuruldu. 1917 yılında şimdiki genel merkezinin bulunduğu Findlay'e taşınan şirket, 1946 yılında Cooper Tire & Rubber Company ismini aldı. Neredeyse bir asırdır, otomobil, hafif ticari araç, ağır vasıta, motosiklet ve yarış araçları için lastik üretimini, dağıtımını ve satışını gerçekleştiren firmanın son verilere göre 10 ülkeye yayılmış 67 noktada ,13,000'den fazla çalışanı bulunmaktadır.

Cooper Tire firması, Amerika, Avrupa, Asya, Afrika ve Avustralya kıtaları üzerinde 155'den fazla ülkede satış gerçekleştirmektedir. Kuzey Amerika'nın 4. ve dünyanın 9. büyük lastik firması olan Cooper Tire, Zeon serisi ile performans lastiklerinde, Discoverer serisi ile 4x4 lastiklerinde, kalitesi ve güvenirliliği ile dünya çapında haklı bir üne sahiptir. Yılda 45,000,000'dan fazla lastik üretimi gerçekleştiren firma, yüksek performanslı ürünlerinin devamı olarak yarış organizasyonlarının da güçlü ve değişmez markasıdır. Cooper Tire, dünyanın farklı ülkelerinde motorsporlarını ve çeşitli şampiyonlukları desteklemektedir.

Motorsporlarının dünya kupası sayılan A1 Grand Prix'inin ve Atlantic Şampiyonası'nın tek lastik sağlayıcısı olan Cooper Tire, son olarak geçtiğimiz günlerde Amerika'da 100,000,000'dan fazla kişi tarafından takip edilen rodeo yarışları resmi organizatörü olan Professional Bull Riders'ın resmi sponsoru olma kararını açıkladı.

Türkiye'de 2008 yılının Mayıs ayında satışına başlanan Cooper lastikleri, Çelik Motor güvencesiyle Türk tüketicisiyle buluşuyor. Ülkemizde, binek lastikleri, yüksek performans lastikleri, 4x4 lastikleri ve kış lastikleri olmak üzere 4 ana grupta satışa sunulan lastik modellerinin % 90'ı Amerika'dan, % 10'u ise İngiltere'den ithal ediliyor.
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edit: inan markayı ilk kez duydum ama sana onerim daha bilindik markalı biseyler alman ciddi yorumum budur
    benim bildiğim kadarıyla amerikan malı ve güzel bi lastik
    çoğu kore malından iidir.bence

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ilk defa duydum eğer günlük kullandığınız sıradan bir araca takacaksanız deneyebilirsiniz fiyatı uygunmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla hesaplı geldi,değerlendiricem gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kumho falan baksanız?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)