Öncelikle şunu belirteyim bu diferansiyel kombinasyonunu takma sebebim eski arabamin 3.20i olmasiydi ve bu diferansiyeli yeni almistim bu yuzden tamirci arkadaşım 3.20den sokup 3.28e takmamizi tavsiye etti.Buraya kadar herşey normal ancak ilk takilma aninda sorunlar basladi saft kisa geldi ve uzatildi 1 gun bekledik 2.gun saft takildi tecrubeye cikildi diferansiyel den oldukca fazla yag kacagi olduğunu gozlemledi arkadaş ve sivi conta denendi tekrar tecrubeye cikildi , tekrar yag kaçırdı bu kez lifte kaldirilip akslar kisa 3.28den cikan dif büyük kafa olduğu için aksinda kisa geldigini söyledi (bana bu büyük kafa küçük kafa farkinda olusabilicek sıkıntıları basta soyleseydi bu ise kesinlikle kalkismazdim onuda belirteyim araba saçma sapan bir olay yuzunden eklerle doldu ve benim sıkışık zamanimda cok kötü bir tecrube oldu) ve aks olayınada okeyi verdim onlarda uzatıldı benim simdi sormak istedigim 2 şey var 1.si küçük kafa takmak bir hatami (yapılan islemleri ayri tutarsak) 2.si uzatma islemleri büyük bir tehlike arz ediyormu.Kesinlikle şunu duzeltmelisin dediginiz parca nedir ve fiyat hakkinda bilgi verirseniz memnun olurum.