User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: 207 rc sekme

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

207 rc sekme

merhaba arkadaşlar stoc 2009 model 207 rc aracım girdigim virajlarda viraj içinde cok ufak tumsek veya yol bozuklugu veya cukur varsa arac yoldan sekıyor hata izmirde viraj içlerinde belediyenin yaptıgı beyaz serıt halınde kaplamalar var dıkkat ceksın vıraj dıye onlarda bıle sekme olabiliyor cok tehlikeli bi sekme deyıl anlık olarak yol tutuş bozuluyor kontrol sorunu yaratmıyor ama can sıkıcı ya lastiklere fazla hava basıyorum yada aracın yuruyeni sert o yuzden kaynaklanıyor temiz virajlarda keyifli bi şekilde cıkıyo arac sizce sorun nedir tesekkür ederim.
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla inancın rc de bu sorunla karşılaşmadık, onda yayda var. Ama tabi en güzel cevabı yine kendisi verir.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla inancın rc de bu sorunla karşılaşmadık, onda yayda var. Ama tabi en güzel cevabı yine kendisi verir.
    zaten belli belirsiz bi sekme yay oldumu aslında daha bariz belli olması lazım viraj içinde apex noktası ustundekı yol bozukluklarında
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimkininde viraj içi zıplamalarda tabiki arkası atıyor. normal bence. ama havalar soğuduğu için lastikler tutmuyor. bunuda unutmamak gerekir ki üzerindeki potenzalar %100 yaz lastiği. kışın 5para etmez
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimkininde viraj içi zıplamalarda tabiki arkası atıyor. normal bence. ama havalar soğuduğu için lastikler tutmuyor. bunuda unutmamak gerekir ki üzerindeki potenzalar %100 yaz lastiği. kışın 5para etmez

arkasının atmasından ziyade komple arac viraj dısına kayıyo yanlar gibi sanki cok hafif

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastiktendir , aynısı bende vardı lastikleri degistirdim düzeldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o da bi secenek lastikde yenı daha eskısın beklıyom bıraz

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potenzalar çok sert onun mutlaka etkisi vvardır...
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkasının atmasından ziyade komple arac viraj dısına kayıyo yanlar gibi sanki cok hafif
    205-40-17 ve 205-45-17 gibi lastik ölçülerine sahip her araçta görebileceğin bir durum. Lastik yanağı çok dar ve sert olduğundan virajdaki bozukluklar lastik tarafından absorbe edilmediğinden ve süspansiyonun tepki hızının yakalamayacağı kadar kısa ve sert etkiler şok olarak nitelendiğinden kısa bir an (süre bile değil an) lastiğin o şok sırasında tutunması ortadan kalkar ön teker geçerken arka teker tutunduğundan önce ön teker hafif kayar sonra tutar. Sonra arka teker geçerken ön teker tuttuğunden arka teker kayar tutar. Senin hissetiğin ise direksiyonu tutarken sırayla önce ön sonra arka tekerlerin izden ufak bir sapma yapmasıdır. Çok nalet sinir bozucu bir durumdur. Aile otomobillerinde pek gözlenmez çünkü küçük jant kalın yanak vardır. Ama özellikle spor otomobillerde gözükür ve adamı deli eder. Ama alışırsın emin ol. Ben alıştım seneler aldı ama alıştım.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    205-40-17 ve 205-45-17 gibi lastik ölçülerine sahip her araçta görebileceğin bir durum. Lastik yanağı çok dar ve sert olduğundan virajdaki bozukluklar lastik tarafından absorbe edilmediğinden ve süspansiyonun tepki hızının yakalamayacağı kadar kısa ve sert etkiler şok olarak nitelendiğinden kısa bir an (süre bile değil an) lastiğin o şok sırasında tutunması ortadan kalkar ön teker geçerken arka teker tutunduğundan önce ön teker hafif kayar sonra tutar. Sonra arka teker geçerken ön teker tuttuğunden arka teker kayar tutar. Senin hissetiğin ise direksiyonu tutarken sırayla önce ön sonra arka tekerlerin izden ufak bir sapma yapmasıdır. Çok nalet sinir bozucu bir durumdur. Aile otomobillerinde pek gözlenmez çünkü küçük jant kalın yanak vardır. Ama özellikle spor otomobillerde gözükür ve adamı deli eder. Ama alışırsın emin ol. Ben alıştım seneler aldı ama alıştım.
    ilgine tesekkur ederim dostum alısırım umarım selamlar

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende sax vts varken e-5 ten havaalanı sapağına dönerken 4 tekerlek birden yerden kesilirdi bu durum tamamen arkadaşların dediği gibi lastik ve aracın sertliğinden kaynaklanıyor zamanla alışmak lazım..

hasan salar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kardeşim 9 ay oldu zıplaya zımplaya kanguru gibi oldum bir türlü çözemedim ve kabullendim

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hasan salar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya kardeşim 9 ay oldu zıplaya zımplaya kanguru gibi oldum bir türlü çözemedim ve kabullendim
    dostum sen rc nin ziplamasına ziplamami diyorsun bende 205gti koni+yay varken bildiğin pinpon topu gibiydik. rc alınca ailem ne konforlu araba dedi
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

207KITCAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten o bridgestone ların yaramazlığını hep söylüyoruz ben lastikleri değiştirdim 215/40/17 pirelli p zero taktım havalar çko soğuk olmasına rağmen ısınınca cok memnunum ayrıca bence aracın mevcut amortisörlerinden ziyade spor yay ve orta sertlikte amortisörlerle çok daha basarılı bi yol tutuş ve konfora sahip yay olarakta tercihim h&r dir ve kesinlikle tavsiye ederim.. 25-30 derece hava sıcaklığı bu ölçülerde ve p zero larla üstüne bu yürüyenle 207 rc bence mükemmel yol tutuyo hatta yazın 17 lassa racing 2 lerle kusursuz oluyo tavsiye ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)