bu gidişle senin arabayı asfaltın üstüne oturtucak bunlar demedi deme kama:D
Printable View
bu gidişle senin arabayı asfaltın üstüne oturtucak bunlar demedi deme kama:D
a.q caklar zaten şeytan üçlüsü oluşturdular :D
vtec burak-GKD-mur_84 :D amortisörleri kopartılar yinede basarlar aracı :D diyourm ama şuan gittim yine baktım içimde bir ümit :D düşmemeiş sanki zamanla düşcek gibi his var içinde :rolleyes: ama olmuyor valla hala leylek spec :D
olur olur allahın izniyle kardeşim bu bermuda şeytan üçlüsü yapar sana en kralını:D
ama işte bana ölçüleri lazım yani bu ölçüler. yay yüksekliği ve borunun iç çapı. bu ölçüler bana uyarsa talip olabilirim :D
http://img199.imageshack.us/img199/556/coilx.jpg
aynen böle önler kısa arkalar uzun arabanın üstünde ölçemem :D ama müsaiy olunca bakarım.. uyguna vercem çünkü çohk canımı sıktı :D hee ama ama torna hatasından kaynaklanan bişi varsa :D ki yüzde yüz bir terslik var ozman hemen ebaydan verdiyoruz şiparişi aynısından sana birtane :D
sen e-bay dan hangi modele göre aldın onu yaz bakayım bende bi :)
bide ölçme ihtimalin varsa iyi olur :D
88-00 ef eg ek 969798 yazıyordu :D linki bulmaya çalıştımda bulamadım :D
colıv. degılde bende bugun eıbach 3.5 pro kit taktım bı 2 cm kadar dustu ama bılındıgı gıbı yayalrın tam kıvamını alması ıcın bıraz zaman alıyor kendıne gelıyor...senınkındede ıllakı bıraz ınmıstır zmanla bıraz daha ınecektırr bence bıraz bekle acele etme.
senin o on demırler kısamı uzunmu
önler kısa arkalar uzun önler 2-3 bakla daha kısa duruyor
bir haftadır bekliyourm oturan falan yok :D zaten satcam bunlar ya en iyisi bildiğin yol ;) giderim aydın amortisöre kendi yaylarımla amortisörden basarım :D olur biter yılan hkayesi yapmaya gerek yok ya yapamadılar ya olmuyor yada kit bukadar düşürüyor aracı ..
yayları satıcksan eğer bana ölçülerini bildirirmisin ?
okuyunca şaşırdım böyle aksilikler olabliyor bende kendimden biliyorum umarım en kısa sürede german style jdm görürüz :D bende şimdi stock amortisöre 5,5 fk yay takmak ıstıyorum
tamam oldu acelem yok benimde :)