cem abı bızım orjınal amotısorlerde patlamasın sakın:)) ama eıbach pro kıtlerden menmun kaldım..ıyı bı alısverıstı..
Printable View
cem abı bızım orjınal amotısorlerde patlamasın sakın:)) ama eıbach pro kıtlerden menmun kaldım..ıyı bı alısverıstı..
patlamaz merak etme ama fk 6-4 lerle pek şansın olmazdı :)
yaklasık 6 ay kullandım 6-4 leri girip cıkmadgım yol kalmadı 20000 km yol yaptım(bir cogunuzun 1-2 senede yaptgı kmyi ben 6 ayda yaptım) amortsrm falan patlamadı.bilgnz olsun ;).bi muddet sonra dusukluk hosuna gitmicek ararsın sen 6-4 leri esmerhan kardes ;)
kuzenim aldı konfordan hiç bişey kaybetmedi diyebilirim artıları cabası
tavsiye ederim.
XYZ fiyat /performansı çok olumlu benim gözümde...
olumsuz yorum yapan cıkmadı. Alıcam sonunda XYZ kit sanırım. Ama önce butceyi ayarlamam lazım...
ek ıcın fıyatlar nedır
hocam asagidan TR'ye getiren arkadaslarla temasa gecebilirsin:
http://www.jdmworks.net/ILETISIM.htm
hak on kardes fazla dusukluk bana uymaz hızı seven bırıyım ankarada ***** kostebek yuvası halt etmıs bızım burda....bıde aıle var ..yanı 3.5 cm bnım ıcın ıdeal..
xyz coil ortalama ne civarda ki fiyatları
990€ olması lazım su an kampanyada
yakın bı arkadasımda aracının aynısından war 18 jantla bırlıkte dıp yerde kullanıyo cok memnun tawsıye ederım...
1-2 aya bende kendı aracıma xyz coil düşünüyorum, baya bir araştırdım özellik/kalite/fiyat doğrultusunda alınabilecek en mantıklı coil bence :)
ek için xyz coilde
sertlik yumusaklık
yükseklik alcaklık
ve camber ayarlarının hepsi varmı?
plakası Z olmasın. subarunun
kuruşuna kadar hekediyor
XYZ coilleri aldım arkadaslar yaklasık 1 aydır kullanıyorum. Genel olarak da memnunum. Yorumlar ve verdiginiz bilgileri için tesekkurler...