Aracımda 5cm eichbach yay var şuanda. Spor amörtisör kullanarak 1parmak falan daha düşürme şansımız var mıdır? Yoksa sadece yol tutuş,konfor için mi almış olurum.
Koni düşünüyorum, amaca yönelik başka tavsiyeleriniz ne olur..?
Aracımda 5cm eichbach yay var şuanda. Spor amörtisör kullanarak 1parmak falan daha düşürme şansımız var mıdır? Yoksa sadece yol tutuş,konfor için mi almış olurum.
Koni düşünüyorum, amaca yönelik başka tavsiyeleriniz ne olur..?
Koni Kesinlikle Koni Varsa Hemen Al Aracın Düşmese Bile'ki Düşmeyecektir Yol Tutuş Açısından Konfor Ve Dayanıklılık Açısından Senin Orjinal Amortisörlerin Koni'nin Yanında *** Yemiş Olacaktır
Benim Üstüne Otobüs Çıkan VTI'ımda Vardı Eski S40'ımdada Vardı Ben Bu Kadar Para Verip Bu Kadar Yarar Sağlayan Başka Hiçbir Modifiye Parçası Görmedim
Verdiğin Her Kuruşu Helal Edersin...
imkan varsa coilover maddiyat sınırlıysa koni derimorj yaylar tek başına yeterli olmuyor malesef. 2 aracımdada 3.5 apex ve 5cm eibach vardı gerçekten yetersiz koni olmayınca
bende aynı seyi solicem maddi sorun yoksa direk coilover XYZ olabilir eger kısıtlıysa mutlaka koni takılmalı.yol tutusuna inanamıcaksın![]()
Bu kada ciddi fark oluyormu ya, Xyz nin buna uygun coiloveri var ama 2100tl çok para ya :S peki spor amortisor + 5cm eicbach ile coil arasında çok fark olur mu coil için yaklaşık 1000tl daha vermeye deger mı yani..?
Bırak Coil Moil Al Konini Sen![]()
koninin bence tek yararı sekmeyi durdurması öyle sert filanda değil saxo vtsde sertlikde çok az fark oldu coiloverın yayları 5lik eibach yaydan veya piyasada 3-5-6 diye satılan yaylardan çok daha serttir ztn eibachlar çok yumuşak ,
okuldan çok yakın arkadaşımda 1.6 leon vardı koni coiloverla 8 cm kdr basık geziyordu amortisörler en sertteydi orjinal haline göre çok güzel yol tutuyordu ve orjinal haline göre harbiden sertti araba, leonu satıp 160lık scirocco aldı leonla scirocconun coiloverı aynı ve scirocco orjinal hali leonun coiloverlı sertliğine bayağı yakın sertliği var sadece yüksek olduğundan hafif body roll oluyor,
bana satılan coiloverlardaki yaylar yumuşak geliyordu gittim kendime kendi istediğim sertlikte yay aldım taktığım gün söktüm çünkü yay çok serttiama araba inanılmaz yol tutuyordu
ben koniyi veya coiloverı kötülemiyorum ama bazı arabalarda spor amortisörlerin orjinalden pek bir farkı olmuyor ben koniyi alınca ciddi şekilde hayal kırıklığı yaşadım sert bir amortisör bekliyordum orjinalden birazcık sert amortisör geldi sadece rebounce ı durdurdu
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Bilgiler için çook teşekkürler arkadaşlar..
Xyz coiloverda kamber de verebılıyosun +7cm düşüklük ve koniye göre +1000tl de cabası. Şöyle bir şeyde var body-kit pek hoşuma gitmiyor almayı düşünmüyorum onun yerine coille iyice bassam diye dusunuyorum ama ne kadar basabilcem 18 jant alıcam zaten 5cm yayla bıte surtuyormuş 18'' :S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)