106 da kullanıyorum çok memnunum...
Printable View
106 da kullanıyorum çok memnunum...
tek kelime, çok sert.
konfor isteyenlerin yanından geçmeyeceği bir marka..
O zaman benımkıler orjınal :D
Çünkü bariz vogtland ile aynı sertlikte diyebilirim. Eibacha göre daha sert kalıyor ama çok sert değil.
corsa d 5 kapı dizel kullanıcısıyım. FK 50 mm yay hakkında bilgisi oan varmı ? eibach bulmustum kacırdım :( simdi Fk ve coilex buldum ama hiçbi bilgim yok düşüklüğü ve sertliği hakkında ..
@M. Ali Öz Fk veya coilex alma en güzeli corsa icin söylüyorum h&r. En kötü ihtimal eibach al derim ben bı cogunu test etmiştim zamanında bu arada h&r fazla düşürür ama biraz daha sert olur eibacha göre ama en iyi yol tutuşu h&r ile kazanmistim
http://i43.tinypic.com/9llwud.jpg
vectra b de kullanıyordum kendimi Wtcc de gibi önleri süper basıyor coil gibi sert omp iyidir
hort :D rc de fk kullanıyorum. sert bir yay
2.5 sene grandepunto aracimda kullandim. Bir sikintisini gormedim. Yanliz gercekten serttir, ve benim aldiklarimda sahteymis :) firmaya yazinca anladim :D
can cok tesekkürler. önceki araçlarımda hep H&r kullandım. dediğin gibi cok düşürüyo ve sert coilex e göre filan. yine hedefimde o var ama uygun fiyata bulamıyorum ;) coilex i golfte kullandım yumusaktı, fk yı focus da kullananlar beklenen düşüşü göremediler . şimdi bu iki markasında bi kıyas yapmak gerekirse yada kullananlar varsa hangisi önerilir merak ediyorum..
saxo da kullandım sert ama cok güzel :)
omp sert bi yaydır :) iyi tutturur