Tabladan nie indirmediniz :)
Printable View
Tablayı aşağı alsanızda mili gene kısaltmak durumundasınız.Yoksa amortisör dibe vurur.Dolayısıyla araç kuleleri darbeye maruz kalır(amortisör absorbe edemediğinden)
1parmak giriyo bu haliyle
9 cm ise aynen öle olmuştur.Benim rsı da o kıvamda.Eccük içeride lastik :D
amortisör yapan var yapan var.bn anadolu yakasından kalkıp ikitelliye guvene gelp amortisör yaptırdm:) ama no problem.he umraniyedede var ama......:)
bence araç için üretilmiş coilover spor amortisör ve yay yoksa bu tip işler yapılabilir son çare olarak. onuda işi iyi bilene yaptırmak gerek yoksa sıkıntı olur.
fazla uzun ömürlü olmuyor ama oluyor sonuçta Corolla AE101 ler'de 8cm düşürmüştük toplamında :).Namiştein bu işi iyi yapıyor olmadı mı bidaha söküyor bidaha yapıyor itiraz etmiyorlar o güzelliği var..ama hafta içi gitmen gerekir.:D
kadosan sanayi sitesi altundağ amortisör remzi usta çok başarılı..
doğru orantılı olarak sertlestirilip asırı derecede indirilmediği surece aracın yol tutusuna etkisi olur zararı olmaz...
he satın aldıgımız marka coiloverlar kadar yada amartisor yaylar kadar dayanıklı ve uzun omurlu olmaz ona diğecek lafım yok ama yol tutusunu iyilestirmesi kacınılmaz...
Şu güvenin yerini tarif edebilecek var mı ?
ben yaptımm gayette memnumum..
yay amortisör 250 tl'ye yaptırdım ben.. 10-12 cm bastım arabayı standartından.. :D
yıllarca tartışıldı durdu bu konu o yüzden birde senle tartışmıyacağım ama dediğin gibi olsaydı eğer Fabrika çıkışlı arabaların yaylarında buradan kesiniz amortisörlerin de buraya kadar sertleştiriniz milini buradan kesiniz diye ibareler olurdu.
Bu orjinal parçalarda, Modifiyeli markalarda yıllarca AR-GE çalışmaları sonucunda ortaya çıkıyor sanayide bir adam göz kararı yapıyor ve aynı güvende oluyor o zaman çoğu insan gerizekalı o parçalara yüzlerce binlerce para harcıyorlar 40-50 liraya yapılıyormuş hemde güvenli komiksiniz.
çok arkadaşımız Hakkı rahmetine kavuştu bu yüzden ben sadece uyarıyım isteyen istediğini yapsın
şimdi yay kesilme olayı yok benim solediğim seyde yaya PRES uygulaması var...
ayrıca fabrikaların orjinal uretimlerinde KONFOR dan odun vermeden uretim yapılıyor ama biz burda onu dusunmuyoruz konforu bir kenara bırakıyoruz amacımız yol tutusunu arttırmak ve aracımızın biraz daha iyi bir gorunume kavusmasını sağlamak... sen 40 50 lira diyorsunda bugun bir aracın amartisorlerinin sertlestirilip yaylarının preslenmesi ve ndirilmesi 500 lira gibi bir para tutuyor daha once kimlerle tartıstın bu beni ilgilendirmez ben deneyimlerime dayanarak konusuyorum denedim gordum işe yarıyor...