peki arkadaşlar aracın illa ustanın önünde olmasına gerek var mı? ist dışındna amortisörleri göndersekte halledebilir mi usta?
peki arkadaşlar aracın illa ustanın önünde olmasına gerek var mı? ist dışındna amortisörleri göndersekte halledebilir mi usta?
Amortisörlerde İşlem Yapmak Yanlıştır
Yayları Kesmek Diye Bir Uygulama İse Tamamen Yanlıştır
Mühendislik Ürünüdür Onlar Sanayide Şakir Hüsnü Güven Vs'nin Göz Kararıyla Yapılcak İşler Değil
Arabam İki Güzel Gözüksün Diye Hem Para Verip Hem Canınızı Tehlikeye Atıyorsunuz
Paranız Varsa Coilover Alın Koni Alın Yay Alın Yoksa Hem Para Verip Hem Canınızla Oynayın
Cidden Gülüyorum 10 Numara Oldu Falan Diyenler Var Daha Ben Amortisöründe Şertleştirme Olupta Sekmeyen Araç GörmedimTabi Şimdi Sekmiyor Vs Gibi Yorumlar Gelicektir
Allah En Yakın Zamanda Böyle Şaçmalıklardan Vazgeçmenize Yardımcı Olur İnşallah
Herkes Bana Saldırcak Şimdi Ama Yazdığım Kelimelerden Biri Yanlışsa Söylersiniz
Dahada Post Yazıp Polemiğe Girmeyeceğim Çok Biliyorum Tablası Kopanı E-5'te Otobanda Yayı Çıkıp Arabasının Dengesini Kaybedeni Yada Sekip Full Abs Açık Patlayanı
Paran Varsa Coil,Yay,Koni Olabilir Yoksa Ben Şahsen Taktırmam Taktıranada Güler Geçerim Her Ne Kadar Ben Onun Gözünde Koniye 1 Lira Vermiş Bir Salak Olsamda.......
500 lira çok değil mi?
300 liraya yay alınabilinirken böyle bir şeye değer mi?
Yumuşak yayı preslesen de spor yay kadar sert olmayacaktır, hadi amortisörü sertleştirdik diyelim aynı kıvama gelsin. 300 lira vermek varken 500 lira veriyorsunuz, üstelik ne tip sonuç alınacağı bilinmeden.
yıllarca tartısıldı herkez istedğini yapar.arkdas soru sormus onda hem fikir olms onun bileceği iş.hee ben cok honda cart curt bliorm surda burda eibach var fk var dyip konusup ertesi gun sanayide orjinal yaylarından bi bakla daha kestirip amortisör yaptıran.önceden yay bulmak coil bulmak bu kdr kolay diildi coğu kisi illa kesmistir biçmistir.smdiki imkanlar tabi bunları grektirmez ama herkez kendi kafasında yasar.bnde spor yaydan yanayım fkat amortisörde sertlestirme yada mil kesmeyi kendi aracıma yaptırıdm yaptırırm![]()
Sadece spor yay bile yetersiz ve güvensiz iken, yay kesmek yada amortisöre işlem yaptırarak fabrikada mühendislerin hesaplarını bir çırpıda çöpe atmak çok yanlış olur. İlk başta amortisör sertleştiği için belki yol tutuş artmış gibi hissedilebilir ancak beklenmedik bir tehlike anında da araç çok saçma tepkiler verebilir ve sevdiğiniz insanlara zararlar verebilirsiniz. Yay kesmek ise başlı başına çok kötü bir işlem. Isıl işlem çok daha kötü.
916 V6 Turbo
Yaptır Ama Ben O Konuşanlardan Değilim 2003 Senesinde 2001 Volvo S40'a Koni + Voglant Yayı Buldum Allah'a Şükür...
Bilmiyorsanız 2000 S40 2001 S40 Amortisör Ve Yayları Farklıdır 5.Ay'dan Önceki Üretim Ve Sonraki Diye Ayrılır 2001 2002 Arası Aynıdır 2003 Sonrası Farklıdır 2005'te Kasa Değişti Zaten Buna Bile O Senede Bulunabiliyorsa İsteyen Mevlasınıda Belasınıda Bulur Lafı Doğruymuş
Siz Daha Öncelerden Başlamış Olabilirsiniz Bu İşlere Benim Aracım 17 yaşındayken Altımdaydı Çoğuna Göre Ters Bir Davranış Fakat Ben O Yaşta Çok Az Tanıdığım Olduğu Halde Bulmuştum
Hiçbir Şekilde Yay Kestirme Biçtirme Sexyleştirme İşlemi Yapmadım Yapmamda
Üst Mesajda Yazdığım Gibi Ne Desem Boş
Allah Düşürmez İnş Birinci Mesajımda Yazdığım Durumlara
Siz Kafanızı Yaşayın Aman Allah Korusunda Duvarlara Vurmayın Sonra
İyi Forumlar
Tabiki sanayi işi Ar-ge li bir marka ile boy ölçüşemez.KW amort+yay set kullanıp ardından sanayi coile geçiş yaptım zamanında.Normal hızlarda yol tutuş aynı(samimiyim) ancak söz konusu yüksek sürate geldiğinde işler değişiyor.Tartışılmaz bi KW üstünlüğü olmuştu.
İş birazda bütçe işi tabiki.Şu an RSI'daki coiller marka değil ancak yol tutuş beni tatmin ediyor+başka çarede yok zaten
Tabiki herkes istediğini yapar o kendi bileceği iş ama tutupta burda yaptırınca güvenli oluyor diyemezsin nasıl 2+2=4 ise orjinalin üzerinde yapılacak bütün uygulamalar sağlıksız ve tehlikelidir bütün dünya kabul etti anasını satayım bir biz hala diretiyoruz iyi yol tutuyor güvenli diye.
Samsa
konusu varken sorayım; guven de yay kesiliyormu presleniyormu? namistain, nam ve guven arasında hangisi tercih edilir? pres olayı kesmekden daha mantıklıdır die düşünüorum sanırım?
(mantıksız ikiside demeyin koni vardıda bizmi almadık)
Oktaykan'lara Ve Maslak BTG'ye Ayrıca Burdaki SRK Shop'a Sorabilirsin Aracın İçin Koni Olup Olmadığını
Amortisörlerde İşlem İçin Nam 450'den Açıyor Kapıyı Presleme İçin 250'Den
Çok Basit Bir Matematik İşlemi
Koni = 1000 TL
Nam = 400 TL
Koni 2.EL = 600 TL
600 TL Bankaya Yatırdın Farzet
Sıfır Spor Amortisörler Sıfır Yaylar Sıfır Amortisör Takozlarının Birde Koninin Verdiği Keyif Paha Biçilemez![]()
bnm aracıma hazır yay amortisör zor.. amortisörler zaten patlakken bu şekilde yaptrmayı mantıklı buldm.Yoksa koni amortisörü yayı takmayı bende isterimzaten yeni yürümeye çalışan ceylan gibi yapmıcam lastikleri
soruma yanıt alsam sevinicem mesela
![]()
4 Adet Sıfır Amortisör +
http://www.sahibinden.com/-vogtland_...QQdisplayitem?
http://www.sahibinden.com/alfa_romeo...QQdisplayitem?
http://www.sahibinden.com/alfa_romeo...QQdisplayitem?
= Çiçekler Çiçeği
Öteki Mevzuya GelinceCvp Yazmıcam Nefret Ediyorum Çünkü O İşlemlerden Özür Dilerim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)