amarsitor tablasından dusuruyorlar mili kısaltıylorlar stndrt oluyor:D
Printable View
amarsitor tablasından dusuruyorlar mili kısaltıylorlar stndrt oluyor:D
orjinal amortisörde yayda yapilan kesme biçme gibi işlemlerin hiçbiri bence çok sağlıklı değil. he yaptikmi yaptik. 250 liraya sanayi coil yaptirdigimi biliyorum ben ya=)tabi tehlikenin bilincinde oldugum için onlar ile elimden geldigince sakin kullanmaya çalişirdim hep.. sakin dikkatli kullandik şükür sorun yaşamadik ama birgün düştügüm bi çukurda coil çamurluk davlumbaz hepsini bi çırpıda elime aldim. inaniyorum ki orjinal amortisör arti spor yay , ya da koni arti spor yay , veyahut marka bi coil o darbeyi çok çok daha iyi absorbe ederdi.
araçlarimiza yaptigimiz masraflarin yaninda saglikli çalişan bi coilover sistemi edinilebilir diye düşünüyorum.
şahsen yeni aracima 3 ay daha uzun süre ile stok binerim , parami biriktirirm , xyz coil'i takarim=)
benim anlamadığım burda yer ve mekan soran herkes tek tek açıklamış. herşeyin FARKINDAYIZ diye. neden hala inatla birşeyler ispat etmeye çalışıyorsunuz? burası ne tuning dünyasına daha yeni girenlerin buluştuğu bir forum nede bizler daha 15 yaşında babasının arabasına kasaplık yapmakla uğraşan bacaksızlarız. lütfen artık daha fazla sosyal mesaj verme çabası içinde bulunmayın bu topicte. bizler bilgi paylaşımında bulunabilelim. bizi kesik yaylarımız ve kısaltılmış amortisör millerimizle yalnız bırakın!.. :)
abi kimse güvenli demedi ki zaten burda iletişim sorunu var yaptırdım sorun çıkmadı dedi :) bende öyle dedim güvenli daha iyi demedim parana göre iş sonuçta.
Melih harbi pataklıycam olm formu nasıl okuyorsunuz anlamıyorum
http://www.techturkey.com/forum/show...4&postcount=17
Ömerin yazdığı mesajı oku
ben bunu görmemişim abi :D kendi adıma söyiliyim o zaman :)
Someonespecial kerem abi , bugün sordum.
4amortisör sertleştirme 300tl dedi
Nasil iciniz sinerek yay kesimi ve amortisor kisaltmasi yaptiriyorsunuz anlamiyorum acikcasi. Hadi amortisorden neyse ne de yay kesimi... tam kumar.
Valla 2kere sordum üstüne basa basa 300tl dedi , huysuzdu bugün biraz :D
Spor yay + orj. amortisör sertleştirsek nasıl olur verim yönünden??