User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Coilover problemi !!! XYZ

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi kullanıcı hakkı kısmına keesinlikle katılıyorum ama söylede bir durum var coilin dişlerini cogunuz biliorsunuzdur neticede bir somun ve civata eger buna diş kaptırırsanız degil tein çelik olsa bilirsinizki bozulur bencede götür bir baksınalr nedir ne degildir ama kişisel sezim eger diger üçü rahat acıldıysa demekki kitleyecek kadar kirli diil bence takılırken diş atlamış olabilir metal parcacıklarda bunu dogruluyor benim coiller iki kez sokuldu takıldı arka taraf herhalde bir 3 -4 kez indi kalktı böyle bir sıkıntı olmadı umarım sorunun ciddi degildir ve masrafsızca cözülür . birde diger taraftan bakalım olaya eyer diş kaptırılmışssa bunu hangi servis geri alır ?
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben burda kimseyi savuncak degilim ama tüketicinin de bilinçli olması lazım

WD40 sıkılıması gerekir bence balata spreyi bütün yagı alır birde orayı kurutur ama wd 40 hep yaglar hemde temizler
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

cembasmaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haftasonu sorunlu iki parcayı birbirinden tamamen ayırıcam. Umarım içinden pislik vs. cıkar komple temizlerim gecer...

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Disleri sıyırmadıysanız sorun olmaz bencede. bende kullandım baya, etrafımda da en az 3 4 araba var bildigim sorunsuz bindik biz, keske cok zorlamsaydınız belli ki araya biseyler sıkısmıs neyse sokunce cÖzebilirsiniz umarım.
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakıcaz umarım kolayca hallolur; Bu arada uretici firma ile de mailleşiyorum. Coil'in fotograflarını istediler, sökmüşken sıkıntılı parcaların da resmini cekip gondereceğim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jdm worksun kapısından tekmeyle bı gır bakalım belkı ıse yarar:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jdm worksun kapısından tekmeyle bı gır bakalım belkı ıse yarar:
    Hocam kusura bakma ama o tarz bir yaklasımla hicbir yerde sonuc alınabilecegini sanmıyorum.

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    oda gırgır yapiyor zaten
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cembasmaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam kusura bakma ama o tarz bir yaklasımla hicbir yerde sonuc alınabilecegini sanmıyorum.
    jdm works de alırsın mustafa ıle mert gulmekten olurler herhaldeen azından ben gırsem oyle olur

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnde ayarlı yay var alımınyum ayar somonu ve vıdası var her seferınde bır kac tanesı sıkısık halde oluyor bnde once yukarı snr asagı snr tekrar yukrı asagı derken acılıp gıdıyor ama hıcbırzaman anahtar kullanmadım...elımle gayet kolay cevırıyoruym kı cokta kırlı oluyor dısler he hıcmı donmuo wd40 ı basıorum accıkın bı kopuruo kırler snrda on numara donuyor bnce sız
    acaba araca coıllerı takıp ardından yayı bosa cıkararak somunu cıkarıp arac ustunde tekrar mı taktınız?

gecmıs olsun bu arada.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

aliyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi geçmiş olsun can sıkıcı bi durum.. bence amortisörü çıkarıp dışarda yapın ve önce bütün dişlilere wd40 sıkın ve anahtarlarıyla dönmüyorsa baya sıkışmış demektir. diğer sanayi anahtarlarıyla denemeyin bence dahada zarar verebilir

putumku
    Misafir
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demek ki neymiş , Tein de olsa , XYZ de olsa sorunlar olabiliyormuş.Link teki ürün Tein çünkü.

Bizim sattığımız 80 takım XYZ Coilover da böyle bir durum olmadı , patlayan dahi olmadı.Senin arkadaşın kıbrısta kullandığı aracında XYZ 6 ayda kullanılmaz hale getirmiş bilemiyorum.Ha demiyorum ki o kullanıcı hatasıdır.Bilemem.Ama burdaki durum farklı.

Ve ileride sorun olacak demişsiniz , neye güvenerek söylediniz bunu ? Tein kullananlarda sorun yok ama XYZ kullananlar coilover sistemine 2500$ vermediler diye mi ileri de kesin sorun çıkaracak ?
    ben burda marka ovmedım msjı ıyı okuyup ondan sonra saldırı savunma olayına gırın XYZ coıl kullanan sahısta ıstanbuldan aldı ıstanbulda kullandı kıbrısta degıl ........!!!!!

teinde sorun olmaz demedım bendede var benımkı tein ama markası farklı oldugunu belırterek soledım.......!!!!!!!!!

2500 dolar coıl kıte vermedım ben yurtdısından aldım !!!!!!!! bılmedıgınız seyler ıcın yorum sallamayın bıldıgınız seylerden bahsedın.

cok bılmıslık yapmayın msjları okuyup yazın karsınızdakı sadece anatarı kontaga takıp yuruyup gıtmeyı bılen bırı degıl arkadasım yorumlara dıkkat SAYIN XYZ SATICISI.

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettim kimmiş istanbul dan alıp kullanan arkadaş ?

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı putumku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

teinde sorun olmaz demedım bendede var benımkı tein ama markası farklı oldugunu belırterek soledım.......!!!!!!!!!

2500 dolar coıl kıte vermedım ben yurtdısından aldım !!!!!!!! bılmedıgınız seyler ıcın yorum sallamayın bıldıgınız seylerden bahsedın. SATICISI.
    Mesajınızı da iyi okudum , madem ucuza aldınız Tein'i neden 1800$ a satıyorsunuz ?

"ÜRÜNÜN PİYASA DEĞERİ 3900 YL dir"

putumku
    Misafir
    dolar degıl o okumadıgınız bellı bıraz daha dıkkat lutfen.
    1800 tl ye ben satıyorum maslaktaki TEIN getiren tunıng fırmalarına acıp urunun 3900 tl Turkıye bayi fıyatı oldugunu ogrenebılırsınız..!

polemıge gerek yok ben sizin gıbı satıcı degilim tuketıcıyım tuketıcıde her zaman haklıdır polıtıkasına baglı kalır kendımden kaynaklanmayan arızalarda fırmayı muhatapalır ona gore gereklı ıslemlerı yaparım yanı şudur ki benımle satmadıgınız bir urun ''TEIN''ıcın gelıp tartısmanıza gerek yok.

ben gordugum ve bildigim olayı aksettim arkadasa xyz markası ıle ılgılı 100 tane arabada xyz var hepsı patladı demedim belkı cok ıyıdır belkı degıldır onu kullananlar bılırler

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben burda marka ovmedım msjı ıyı okuyup ondan sonra saldırı savunma olayına gırın XYZ coıl kullanan sahısta ıstanbuldan aldı ıstanbulda kullandı kıbrısta degıl ........!!!!!

2500 dolar coıl kıte vermedım ben yurtdısından aldım !!!!!!!! bılmedıgınız seyler ıcın yorum sallamayın bıldıgınız seylerden bahsedın.

cok bılmıslık yapmayın msjları okuyup yazın karsınızdakı sadece anatarı kontaga takıp yuruyup gıtmeyı bılen bırı degıl arkadasım yorumlara dıkkat SAYIN XYZ SATICISI.
    büyüklü küçüklü olunca ünlem koyunca dahami anlaşılır oldugunuzu saniyorsunz ?

putumku
    Misafir
    Alıntı Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyüklü küçüklü olunca ünlem koyunca dahami anlaşılır oldugunuzu saniyorsunz ?
    ünlemin bügüğü küçüğü olmaz arkadasım ard arda yazılanları okumadan cvp verılınce ünlem koymak dikkat anlamına geldıgı için normal ünlem koydum

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ünlemin bügüğü küçüğü olmaz arkadasım ard arda yazılanları okumadan cvp verılınce ünlem koymak dikkat anlamına geldıgı için normal ünlem koydum
    koyma. bu 1. uyarı.
    Failure is not an option.

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buna benzer bi olay budyy club coiloverda başımıza geldi. komple söküp diş açmak zorunda kaldık tekrar.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)