195 50 15 arıyorum. madem bu kadar çok satıyor neden getirmiyolar anlamıyorum. toyo için de teşekkürler. ku 31 nasıl memnun kaldınız mı?
Printable View
195 50 15 arıyorum. madem bu kadar çok satıyor neden getirmiyolar anlamıyorum. toyo için de teşekkürler. ku 31 nasıl memnun kaldınız mı?
Corsa D'de 215 45 17 Hankook K107 kullanıyorum sessiz ve yeterli performans sunuyor tavsiye ederim. 185 lira gibi bişeye almıştım tanesini. Hem yanakta jant korumasıda var.
nereye sorarsam k105 var beklemedeyim hala yarın bir sorucam sipariş durumunu. eğer hiç olmadı bulamazsam kumho ku31 hankook k105 toyo t1r den birini seçicem galiba.
federal ss 595 tavsiye ederim acayip yumuşak bi lastik ısındıkça tutunuyor belirli bi sıcaklıktan sonra şişme kaymaya başlama yok
maalesef K110 bulamadım.T1R de bulamadım. mecburen hankook K105 aldım. bakalım inşallah memnun kalırım ondan. biraz gönülsüz taktım ama mecburen artık. araba kayıp duruyodu. bütün fikir veren tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler
teşekkürler. inşallah iyi çıkar.ama ilk izlenimim düz asfalt yolda arabadan uğultu sesi geliyodu arka bilyalardan diye düşünüyordum şimdi o ses kesildi. ona çok sevindim.