sanırım konfor olarak eibach daha ıyı yorumlarda farklı tecrubeler konusyor tabıkı ama genel goruş bu gıbı
sanırım konfor olarak eibach daha ıyı yorumlarda farklı tecrubeler konusyor tabıkı ama genel goruş bu gıbı
kendi aracımca eibach pro kit kullanıyorum sert ama oyle rahatız edici gibi değil zaten çok fazla alçaltmıyor prokitler orjinal amortisorle rahatlıkla kullanılabilir
sportline olanlar sanırım çok daha alçaltıyor 4cm ve fazlası şeklinde bu yuzden sağlıklı olması açısından amortisor gerekebilir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
eski arabamda(focus 1) h&r kullanıyordum, konfordan mimimum kayıp vardı ve belirtilen ölculde alcatmıstı arabayı...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
eibachta yazan düşürme değerlerine pek inanmayın bizim yaylar corsayla aynı 50mmlik eibach yay ön 40 arka 30mm düşürüyo..h&r kullanıyorum şu an 50mm araç tam olarak istediğim gibi düştü..sertlik konusundada ne çok ne az tam ayarında..nerden biliyosun diyosan iki modelide aynı araçta denedim..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
KOnfor istiyorsan Eibach düşüklük istiyorsan H R derim bende.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Corsalarin amortsorleri serttir eibach cok dusurmez ama hangisini takarsan tak ole aman aman bi konfor kaybi yasamicaksin gonlunu ferah tutBende fk 3.5 var konfordan cok cok bi kayip olmadi tabi sallanio ama cok iyi yol tutuyo vs.vs.
Bence sen gonlunu rhat tut al bi h&r kullanHem dusuk olsun hemde iliman bi sertlik
![]()
sanırım markadan markaya değişiyor.benım civictede eibach sportline var orj yay kadar yumusak neredeyse.hr kullanan arkadaslar cok sert olduğunu söylüyorlar
Ben H&R taktım daha cuma günü , dün de batunun arabasına Eibach 3.5luk taktık.Şöyle diyim , ben ön çamurluktan bastırdığımda esneme nerdeyse yok gibi ben de , fakat corollayı bastırıyoruz eibachlı bildiğin yumuşacık esniyor
H&R baya bi sert Eibach'a göre bence![]()
EMC
arkdaslar yorumlar ıcın cok teskkur ederım eıbach cok esnıyo dıyorlar o zamn cukurlarda falan aracın altının vurma olasılıgı yuksek dımı. bıde arkdasımda corsa var apex takmıs 3.5 cm tam ıstedıgım gıbı yere yakınlıgı fazla konfor kaybı yok dıyo. baska bır arkdasımda ıse corsa ne marka oldugunu bılmıyo tahmınım 5cm yay ve arabayla 1 km bıle gıtmek cok zor cunku sureklı zıplıyor araba
kesınlıkle eıbachaman dıyım apexten uzak dur ben kullandım cok keyıfsız konforsuz 4 cm dı snrm bnmkıler otobanda bıle sekme yapıyordu
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
ben typerde 5cm eibach kullandım arkaya bakaraktan ön biraz yüksek duruyordu çokta memnum degildim ve hatta tr de eibach marka ep3 yayı yokmuş hepsi civic yayıymış.şimdi 3cm hr aldım çok çok memnunum ön ve arka aynı izada düştü öle sert felanda degil.
![]()
eibach = kofor ama 3.5 alıorsan eibach ı tak ee nie inmedi dersin ben 3.5 takmıştım ilk basta öle dedim ama konfor mukemmel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)