golf 4 gti aracım için orjinal ebat olan 205/55/16 lastik ararken bu hankookları buldum fiyat olarak çok hesaplılar . kullanan varmı bu lastikten nasıldır ? yoksa ibraz daha katıp daha düzgün bir lastikmi bakalım ..?
golf 4 gti aracım için orjinal ebat olan 205/55/16 lastik ararken bu hankookları buldum fiyat olarak çok hesaplılar . kullanan varmı bu lastikten nasıldır ? yoksa ibraz daha katıp daha düzgün bir lastikmi bakalım ..?
http://www.techturkey.com/forum/show...ghlight=ventus
daha önce açılmış bir konu
bu arada nerden kaça buldunuz yazabilirmisiniz?
YouTubeDR.ECU
çok saolun ya ben o konuyu atlamışım hemde yeni konuymuş .. listedeki bi kaç bayiye telefon ettim 130-150 arası fiyat veriyorlar peşin .fakat ellerinde yok hepsi firmada varsa getirtiriz diyorlar ..tabi firmada varmı onu bilmiyorum çünkü siparişi kesinleştirmedim sizlere sormadan ...
bu lastikle dunlop sp sport maxx arasında kamıştım bu daha hesaplı tabi iyi geldi bana iki lastikten hangisini secerdiniz ?
Hankook kimsenin bilmediği yada bilipte kullanmaktan çekindiği bi lastik.. Bi arkadaşıma zorla aldırdım bahsettiğiniz lastiği.. Şimdi o kadar memnunki anlatamam.. Spor yay olan bi arabayla aynı hızda viraja giriyo orjinal süspansiyonuyla.. Islakta yol tutuşu da mükemmel bana göre.. Kesinlikle alın derim..
kimsenin elinde yok ama 205/55/16 olarak k110 şimdi tekrar görüştüm ..bulan olursa banada haber versin sevabına ..
185/55/15 ölçüsünü kullanıyorum.techturkeye önermekten dilimde tüy bitti
lastik testlerinde çok iyi çıktı. bende ıslak-kuru-soğuk memnunum![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
150 civarı fiyat verdiler 225-45-17 için eğer gerçekten iyi derseniz yol tutuş alıcam hafta içi?yazın yetsin yeter.
Hankook Ventus K110 EVO V12 205/45/17 ebatında lastiği 05 Kasım 2009 dan beri bekliyorum yok yok! Hatta bu konuda dou_corolla ve 207rc nickli arkadaşlardan yardım istemiştim adana da ki bayilerde varsa bana bulurmusunuz diye ama yoktu. Gerçekten güzel bir lastik olduğunu (Fiyat + Performans) ve kullanıcıların %95 nin olumlu olarak düşündüğü bu lastiğin ithalatcısı tarafından 05.05.2010 tarihine kadar temin edememesi sebebi ile tercihimi KUMHO KU31 den yana kullandım. Antalyada K110 modelini S2000 Sahibi bir arkadaşıma geçen yaz (Temmuz 2009) aldık ve hala ilk günkü gibi diye memnuniyetini her zaman belirtiyor. İnşallah arayan arkadaşlar istedikleri ebatı bulur.
hankook iyidir... ben yıllar önce VTi'da kullanmıştım..
205 55 16 ebadında ventus evo v12 uretimi yokki bulasınO ebatta ventus prime var ben aldım gayet guzel lastik tavsiye ederim
ventus evo v12 harika bi lastik zaten.. ama ventus primde da guzel lastik
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
valla ben çok memnunum özellikle yanal tutunmasından ve de şimdiye kadar kullandığım lastikler arasından kalkışta (re50A ve adrenalin) çok az patinaja kalan ve çok çabuk ısınan bir lastik.
sert virajlarda ani direksiyon hareketlerinde 207 biraz arkayı bırakma meğilli
o tepki çok azaldı
potenza RE50A yada adrenalinden çok daha yumuşak ve kolay ısınıyor ve en önemlisi onlar kadar taş gibi sert değil araba bozuk yollarda resmen yumuşadı V12 lerden sonra...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)