Yeni tip dedigin su buyuk olanlardan degilmi :) Arabam gelsin ekim kasim gibi olursa eger siyahini takicam ins :)
O yag borusu ne ise yariyo peki goruntumu sadece :D
Printable View
2 senedir yaz kış karda yagmurda kullandım hiçbişe olmadı,herhangi bir zararını görmedim,bauhaustan aldıgım ısıya dayanıklı silikonla yapıştırdım sadece vida delik falan yapmadım hiçbişede olmadı
Yapistirma olayi iiymis :) ama tehlikeli bsii olursa valla parcalar ortaligi :D
jant parçalar atar onu en kötü ihtimal,belki birazda jantı çizer katliam çıkıcagını sanmıyorum:)
tabi katliamlik bsiiler olmaz :D
evet onlardan :) Kapak üstündeki herşey görüntüden ibaret :)
http://i46.tinypic.com/6ycpau.jpg
Vay be cidden cok iimis hocam :) araba gelsin size de danisicam siyah rengi icin.
Arac ustunde foto varmi hic?
:) zahmet olmazsa cok sevinirim valla. Cunku arabaya bisey almadan once 100 kere tartip geri koyan bi insanim yanlis bi karar vermek istemiyorum :)
Acaba megane 3 coupenin orjin jantlariyla uyycakmidir cunku kislari 'aralik ocak subat' orjinleri kullanicam onun disinda 18 inch olucak :)
elinde kırmızı mevcutmu brembo kapağın ?
konu biraz eski ama bende almayı düşünüyorum mavi renk 18 inc advan rg II jantlarım var yeni FD6 civic te takılı acaba uyarmı ?
örnek foto
http://img403.imageshack.us/img403/9546/img2879q.jpg
By erhanarici18 at 2011-12-16
yarın takıcaz bakalım nasıl olucak bizim araça :)
http://img850.imageshack.us/img850/8942/dscf1754.jpg Bu markayı nasıl bılırsınız? Erime yapar mı korktum sımdı?
Erime yapmaz da fren soğumasını engelliyor diye düşünüyorum / duydum.
hazır konu güncellenmişken bende sorayım.bunlardan aldım bende 40 tl ye .ama taktırmaya fırsat bulamadım. bir kaç yerede sordum pek takmaya yanaşmadılar. takmaya niyetlenende 80 tl istedi montaj için. 40 tl lik ürüne 80 tl montaj parası vermek saçma geldi.Avrupa yakasında bildiğiniz bir yer var mı montaj için ? birde bunu kimler takar jantçılar mı ,rot-balans yapanlar mı?
bende yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum.Hiçbir zararını görmedim.Görsel olarak güzel duruyor
Kaça satıyorlar bu kapakları ? Altın sarısı rengi var mı ? :D
38 liraya aldım . Valla sana atıyım numarasını sor bi. Kadın cıkıyor o bile kullanıyormuş yanlış aradım sandım. bu link: BREMBO KALİPER KAPAĞI SARI KIRMIZI BEYAZ MAVİ 4 adet - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 79854566
Bu siparişi vereceğin kadının numarası. Özlem Arslan: 0536 286 40 10
@ozgur67: abi bende slikonlamayı dusunuyorum vidalama zarar verır mı korkuyorum ama yeniden cıkartamıyoruz değil mi slikonlanınca? Bende kendım takmayı denıyecegım olmazsa bi usta bulucam.
geçen ben kendim taktım bi arkadaşımın aracına
matkapla kaliperleri delip akıllı vidayla sabitledim her kapaga 2 şer vida attım kaya gibi oldu
takmadan kaliperlerin altınıda kaliper boyasıyla kırmızıya boyadan
kapakların kapatamadıgı yerler boya sayesinde sırıtmadı
ama biraz zahmetli oldu
gerçi çakmaga takılan elektirikli kirkomuz vardı o yönden rahat oldu...
Benim için asıl önemli olan altın sarısı rengi var mı ?
Kaliperlerin üstüne takıldığı için hava almasını engelliyor
dolayısıyla soğumasını geciktirip fren mesafesini uzatıyor.
Kaliper kullanan arkadaşlar itiraz edecek ama biraz kullanıp bir de kapaksız ani fren yapamayı denerlerse
aradaki farkı anlayacaklardır.
Tek zararı bu.
delmeden sıcak silikonla yapıştırabilirsiniz hiç bir zararı yok sadece takmadan once balataları degıstırsenız ıyı olur
Hort. Beyaz renk gövdeli, gri jantlı aracım var. Beyaz kapak, kırmızı d1 spec bijon nasıl gider?
Link olarak ekleyeyim. İşyerindeyim izin vermiyor lanet Mccaffee.
http://www.automobilesreview.com/gal...-ceed-4-01.jpg
konu hortlucak ama yeni konu acmamak için buraya sorularımı sormak istiyorum.16 inc jant var aracımda.Brembo kaliper kapağı taktırmak ıstıyorum.Slikonda düşme yaptıgı için ufak bi delme işlemiyle montaj yaptırmak ıstıyorum.aracımın kaliperleri diskli ön arka.Acaba bi problem yaşarmıyım.
Bunlarin uzerinde baski olmayan duzleri varmidir acaba ?
Hort yapalim, brembo yazisiz gri veya siyah olanlari var midir bu kapaklarin ? Kullanan arkadaslardan sorun yasayanlar var midir ?
Kaliperleri boyatmak daha mi akillica olur ? Boyatip uzerine vernik attirsam daha mi guvenli olur ? Bu isi bostanci veya maslakta nerde yaptirabilirim ? Kaliperler temizlenicek, boyanicak ve vernik atip tamamlanicak..
Bende cok ikilemde kalmıstım Fren sogumasını Engellermi Diye..
En sonunda gittim 30 liraya Aldım BYS'den kırmızı renk ön arka, Siteden GÖKHANRS nickli Gökhan abim sagolsun Kaliperleri Delerek vida atarak Montajını yaptı.. 3 4 Ay Kullandım O Sekilde herhangi bi problem olmadı ne fren soguması ne baska bişey tamamen Uydurma anlayacagınız..
Sökmek zorunda kaldım cunku ofsetli jant taktım Yoksa sökmezdim.. Taktırmak isteyen gonul rahatlıgıyla taktırabilir ama Dedigim gibi ben Silikona güvenmedim kaliperi delerek Vidalayarak taktırdım Gökhan abiye.
Arkadaşlar ankarada satıp montajını yapan yer var mı
O kadar hortlatılmış, bir kere de ben hortlatayım, ne gelmiş gelmiş :)
Arkadaşlar ben de olası jant değiştirme ya da balata değiştirme durumlarında kolaylık olsun diye vida düşünüyorum. Ama orası önemli bir nokta olduğundan da delme falan yaptırmak istemiyorum ! Birkaç arkadaş silikon demiş ve düşmez demiş ama peki balata değişiminde sorun olmaz mı bu silikon olayı ? Sonuçta vida olsa söker, balatayı değiştirince takarız ama silikon olunca ne yapacağız ? Silikonla yapınca kırmadan falan çıkarmı bu kapak ?
Hazır konusu gelmişken ben de sorayım, kampanaların üzerine kaliper kapağı takabilir miyiz? Uygulanmış hali var mıdır?