Ben aracıma yaylar takılırken kendim taktım.Siyah silikon ile güzelce yapıştırdım.Şimdi beton gibi hiç sorun yok.80 lirayı isteyen şaşırmış.Ben yay montajına o kadar verdim.
Printable View
Kaça satıyorlar bu kapakları ? Altın sarısı rengi var mı ? :D
38 liraya aldım . Valla sana atıyım numarasını sor bi. Kadın cıkıyor o bile kullanıyormuş yanlış aradım sandım. bu link: BREMBO KALİPER KAPAĞI SARI KIRMIZI BEYAZ MAVİ 4 adet - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 79854566
Bu siparişi vereceğin kadının numarası. Özlem Arslan: 0536 286 40 10
@ozgur67: abi bende slikonlamayı dusunuyorum vidalama zarar verır mı korkuyorum ama yeniden cıkartamıyoruz değil mi slikonlanınca? Bende kendım takmayı denıyecegım olmazsa bi usta bulucam.
geçen ben kendim taktım bi arkadaşımın aracına
matkapla kaliperleri delip akıllı vidayla sabitledim her kapaga 2 şer vida attım kaya gibi oldu
takmadan kaliperlerin altınıda kaliper boyasıyla kırmızıya boyadan
kapakların kapatamadıgı yerler boya sayesinde sırıtmadı
ama biraz zahmetli oldu
gerçi çakmaga takılan elektirikli kirkomuz vardı o yönden rahat oldu...
Benim için asıl önemli olan altın sarısı rengi var mı ?
Kaliperlerin üstüne takıldığı için hava almasını engelliyor
dolayısıyla soğumasını geciktirip fren mesafesini uzatıyor.
Kaliper kullanan arkadaşlar itiraz edecek ama biraz kullanıp bir de kapaksız ani fren yapamayı denerlerse
aradaki farkı anlayacaklardır.
Tek zararı bu.
delmeden sıcak silikonla yapıştırabilirsiniz hiç bir zararı yok sadece takmadan once balataları degıstırsenız ıyı olur
Hort. Beyaz renk gövdeli, gri jantlı aracım var. Beyaz kapak, kırmızı d1 spec bijon nasıl gider?
Link olarak ekleyeyim. İşyerindeyim izin vermiyor lanet Mccaffee.
http://www.automobilesreview.com/gal...-ceed-4-01.jpg
konu hortlucak ama yeni konu acmamak için buraya sorularımı sormak istiyorum.16 inc jant var aracımda.Brembo kaliper kapağı taktırmak ıstıyorum.Slikonda düşme yaptıgı için ufak bi delme işlemiyle montaj yaptırmak ıstıyorum.aracımın kaliperleri diskli ön arka.Acaba bi problem yaşarmıyım.
Bunlarin uzerinde baski olmayan duzleri varmidir acaba ?
Hort yapalim, brembo yazisiz gri veya siyah olanlari var midir bu kapaklarin ? Kullanan arkadaslardan sorun yasayanlar var midir ?
Kaliperleri boyatmak daha mi akillica olur ? Boyatip uzerine vernik attirsam daha mi guvenli olur ? Bu isi bostanci veya maslakta nerde yaptirabilirim ? Kaliperler temizlenicek, boyanicak ve vernik atip tamamlanicak..