Hankook başarılı bir lastik aslında.. Ancak bulunması istenilen ölçülerde zor..
Printable View
hankook un tüm bayileri aradım , ithalatçıyı arıyo hesi ve hepsi de yok cevabınıyo.2tane kırşehirde varmış sadece.Hanhook harici bişey almak durumundayım özetle.
Bşkaçyerden sordum şimdi ,
michelin 250
goodyear 225
brigstone 275
dunlop 220
toyo 175
fiyat verdiler ,,,, 120 140 arası bikaç dandik marka vardı ama onları yazmıyorum bile...Şimdi lastik olayı önemli can taşıyosun nihayetinde ve almışken bikaç sene boyunca biniliyo.Fiyata bakmadan şunu al diyeceğiniz bi model varmı?Bugün içi karar verip alıcam çünkü ve hankook dışında hiç araştırmam olmadığı için hiç bi bilgim de yok.acil önerinize ihtiyacım var..
205x45x17 Kumho KU17 buldum beim lastikçide 145 TL tanesi fakat 2 tane kalmış :)
aynen benimde hankook 2 tane kalmış ,,, üstelik kırşehirde:D:D
ahmet o halde fiyata bakmadan şunları önereyim sana. Liste sırası bana göre en iyiden kötüyedir. :D
1.Bridgestone potenza re50
2.Micheline pilot sport 3
3.Continental sportcontact 3
Bu üçüde muhteşem lastiktir.
toyo t1r güzel lastik onunda fiyatlarını bir arastır ;)
205 40 17 300 TL japon malı taze lastik
Ben 3. takım kumho mu kullanıyorum çok memnunum en çok beyendiğim ku31 di şu ku25 var lastik olarak kesinlikle 205 45 17 al derim araba performans aracı olmadığı içinde çok kaliteli bi lastiğe gerek yok bence
bi tanıdığımızdan ödemede kolaylık yaptığı için dunlopta karar kıldık.Bu akşam bıraktım jantları yarın lastikler takılıp alıcaz inşallah.
205 40 17 :) ince yanağa alışırsan nema problema :D
Kumho KU31 alabilirdin gayet güzel lastik fiyatlarıda uygun.