advanların hayırlı olsujapon kotu mal yapmaz tamamdır :D
Printable View
advanların hayırlı olsujapon kotu mal yapmaz tamamdır :D
Eyw. Rıdvan :).
Japondan yana şüphem yok zaten :D.
Adrenaline den, Potenza RE050 daha iyi bir lastik.
hayırlı olsun advan sizi pisman etmez...
hadi hayırlı olsun , caesar adrenalın de kullanıyorum re050 de adrenalın tam yaz lastıgı olarak daah ıyı performanslı ama re050 dortmevsımede yatkın amacına gore ikiside harıkalarr ;)
adenalın kayıyo :)
genelde herkez adrenalin kullanmıs...koca sitede advan kullanan yok mu hiç:soru:
adrenalin gercekten iyi bir lastik made in japan
Bridqestone Potenze Adrenalin... :icon_tup::icon_tup:
advan s.drive mı alıcan mert? japonyada cok kullanılan bi lastık bende ıyı dıye biliyorum kullan bakalım yorumlarıda yazıver
aynı ebad adrenalin benim polonun önlerinde var
benim onlere takmadığım lastik kalmadı ve adrenalini hem frenajda hem önden kaymada(sıcakken) tek geçiyorum..Patinajı hiç söylemiyorum bile draglarda kaç saniye çıkardığını o herkes gordu..
ilginçtir önlere 205-40-16 adrenalin taktığımda fren berbatlaşıyor..bunu biri bana açıklayabilirmi :D
Advanları yaklaşık 250km dir kullanıyorum inanılmaz memnunum yol tutusu, fren mesafesı falan akıllara zarar, eskiden 90'la bayagı kaydıgımız vsanın devreye gırdıgı hareketlerde sımdı 160 la vsa bıle devreye gırmıyor nerdeyse hiç de kaymıyor. Herkese tavsiye ederim..:)
Advanlarin yorumlarini bekliorm maliyetinide soylerseniz sevinirim :) Hayirli olsun :)
Daha sonra adrenalinleri deneriz :), çok yol yapıyorum zaten fazla sürmez değiştirmem :D
Yol tutusuşu fren mesafesi falan çok güzel konforu yol sesi de süper tıpkı Michlen gibi :)
215/45/17 leri tanıdıgımız bı bayiden indirimli olarak 1100TL'ye aldım.
Yokocuları kış geçtikten sonra görücem :)