Aynı durumları yaşamısız , ne güzel :)
Kumhonun ömrü 1 sene zaten , sonra at çöpe.
Arabamda ki toyo : kar,kış,yağmur,kavurucu sıcaklar gördü , dediğin gibi hala ilk günkü gibi performans kaybı yok.
Printable View
toyo t1r...
anket açılabilirdi aslında....
kumho kullandım ben pişmanım aldıgıma michelin kabakken bile daha iidi diebilirim. o yüzden toyo
toyo t1r aldım cok memnunum...tavsiye ederim...
Ya aksion varda cok nadirdir benm icn zate. Arac yatan. Bir arac kisinda karda kullanilmaz
he bn konuu anket olsun die acmadim lastk cilerde
bu markalari hep goruorm ikisi arasinda kaldm daha once hic kullanmadigi
icin sizlere sormak istesm.peki bu onerdiginiz toyonun fiyatini neettn nerde bakabilirim?
Peki arkadaslar petlas lassa bunlar hakkindaki dusunceleriniz nedir?
arkadaslar peder bıraz yon degıstırdı almısken ıyısı olsun dıyor bende dedım 150e kadar buluruz herturlu carrefourlarda brıgeston var dıyor sız ne dersınız ?
mişlen - kumho deseydin kumho
ama toyo - kumho dediğin için toyo :) ilginç dimi :D
Şunuda konuşmak lazım..
Peki en ucuz Toyo kimler nereden aldı mesela? :)
Mislen okdr kotumu yaf:D ne alacgima karar veremedm bide butce 150e kadar olunca:)
...Toyo...
baska onerebilecegin marka model varmidir 150 e kadar fiyati olan
hankook evo toyo t1r falken 912 bunların hepsıde uygun fıyatlı duzgun lastıkler sanırım
Toyo........
toyo daha ii
kıyaslanamaz TOYO
Tabiki Toyo. Yokohama daha iyidir tabi.
17 ay önce kumho kh11 aldım ortalama 15 ile 20.000km arası yol yaptım. ipleride duruyor dişleride duruyor ilk günkü gibi :D
ıslakta berbat ve frenaj genelde kötü ama kuruda hala cok cok iyi.
bu arada süspansiyonunda cok büyük etkeni var lastiği taktığım günden beri f&k 60/40mm yay ve koni amortisör kullanıyorum.
tekrar kumho kh11 alırmıyım? hayır üste bi miktar daha para verip t1r vs alırım :)