kullanan biri olarak bende T1R derim.kumho ku31 i de başka bir aracımda var fakat T1R daha iyi.2 lastiğide halen kullanan biri olarak söylüyorum;)
Printable View
kullanan biri olarak bende T1R derim.kumho ku31 i de başka bir aracımda var fakat T1R daha iyi.2 lastiğide halen kullanan biri olarak söylüyorum;)
herkez t1 övmüş niyetlendim alıcam dıye fakat türkiyede arastırdım bulamadım 185/55/14 çapında t1R YOK BİLEN VARSA SOYLESIN ARKADASLAR???
bnm arabaya geçen sene temmuz başında araç 95k deyken 500 e almıştım dördünü.. 195-55-15 ölçüsünde.. şuan araç 108k de. bir kere inanılmaz konforlu bir lastik. eskilerin yerine takınca oha dedim eskiler tahtaymış.. t1r ile yumuşacık oldu yollar.eskilerle azıcık frene basınca abs devreye giriveriyordu. t1r de bu sorun da kalktı.. fakat 12k km den sonra sanki ilk kalkışta fazla sarmaya ( ki yeniyken çok sağlam kalkıyodu araba) kavşaktaki adadan sert dönerken understeer yapmaya başladı.. ama herşeye rağmen bana göre fiyata göre on numara lastik.. ne balon yaptı ne de patladı.. bodrumun heryeri kazık olduğu düşünülürse iyi gidiyor şimdilik.. eskiyince yeniden t1r alırım bulursam..tavsiye ederim herkese..
guzel lastik tavsiye ederim vtec de kullanıyorum 195 50 15 t1:)
bugune kadar hep good year F 1 kullandım birazpahalı ama ıslak kuru çok tatminkardı toyo da çok met edilen bir lastik denemek istiyorum açıkçası