Amaç konfor değilYüksek hızlarda yol tutuşunu artırmak.
Hangi marka ve modeli önerirsiniz. Ben 4cm yi geçmek iştemiyorum.
Amaç konfor değilYüksek hızlarda yol tutuşunu artırmak.
Hangi marka ve modeli önerirsiniz. Ben 4cm yi geçmek iştemiyorum.
H&R 5 lik derim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Kaliteli yayda 4 cm yi geçmeniz size bir sıkıntı yaratmaz.H&R yada Eibach güzel tercihler arasında ama illaha yol
tutuşu istiosanız amortisör almaktan kaçınmayın sadece yayla olcak iş değil
Birde neden 4 cm yi geçmek istemiyorsunuz?Amaç konfor değil dedikten sonra 4 - 5 -
6 arasında pek bişey değişmicektir ki yüksek hız arıosunuz onun için aracı ne kadar sağlıklı şekilde yola basarsanız
yola oturması o kadar güzel olur rüzgarı altına almaması , üstünden alıp aracı yola oturtması bakımından
Madem konfordan ödün verdiniz basmaktan kaçınmayın derim.
Olay nedir tam bilmiyorum yani tutunmak isterken olaya yayla mı başladınız ama bnce ilk sıraya güzel bir lastikle
başlayın yaydan bile önce.Lastik düzgün değilse kaliteli bir coilde yapsanız sonuçtan memnun kalamazsınız
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
cihan abi açıklaman için çok teşekkür ederim. Ancak bugün pejodan vazgeçip alfa 145 e yöneldikve muhtemelen yarın alıcaz, henüz kesin değil ama alırız gibime geliyo. ve aracın üzerinde eibach 3.5 luk yay ve gayte güzel jantları ve lastikleri mevcut. Biraz kullanayım böyle memnun kalmassam söker dediğiniz gibi 5 lik falan takarım. Ama alfa dan memnun kalmayacağımı hiç zannetmiyorum
![]()
Cihan 4 lük yay ile 6 lık yaydan daha iyi yol tutarsın daha kontrollü bir aracın olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
coil ile istenilen yol tutuşuna ulaşılır bence...
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)