User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Kule gergisi sorunsalı ...

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kule gergisi sorunsalı ...

Auris için Coilleri bulup para biriktirmeye başladıktan sonra arada arada kule gergisi gibi yol tutuşa önemli katkısı olan ürünleri almaya karar verdim fakaaaaatttt...

Tostosun birçok parçasında olduğu gibi kule gergisi TR de bulunmuyor Yurtdışından alayım diyorum ama fiyatlar uçuyor...

Forumda bazı otomobillerimiz konularında custom kule gergisi yazdığını gördüm... Dedim ki demek yapılabiliyor o zaman ben niye yaptırmayayım?

Bu özel kule gergileri kim yapar? verimliliği nedir? Yani dışardan alamyıp burda yaptırmamız durumunda aynı işlevi sağlıklı şekilde görür mü?
    Duygusallığı TL cinsinden ne civarlardadır?

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hasan çağri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Auris için Coilleri bulup para biriktirmeye başladıktan sonra arada arada kule gergisi gibi yol tutuşa önemli katkısı olan ürünleri almaya karar verdim fakaaaaatttt...

Tostosun birçok parçasında olduğu gibi kule gergisi TR de bulunmuyor Yurtdışından alayım diyorum ama fiyatlar uçuyor...

Forumda bazı otomobillerimiz konularında custom kule gergisi yazdığını gördüm... Dedim ki demek yapılabiliyor o zaman ben niye yaptırmayayım?

Bu özel kule gergileri kim yapar? verimliliği nedir? Yani dışardan alamyıp burda yaptırmamız durumunda aynı işlevi sağlıklı şekilde görür mü?
    Duygusallığı TL cinsinden ne civarlardadır?

kule gergısı dedıgın mhabbet sonucta demır profıl borudan olusur bu yuvarlakta olur karede olur .kulelerın ustune bır flans kesılıp boruyla ıkı kuleyı bırbıne baglayabılırsın bnce aftermarket bır kule gergısının fotografıyla bırlıkte ısın ehlı bır egzoscuya gıdersen işin hallolur ..

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demirin maddesi ne olucak peki
    GOT DİESEL&TORK

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte zaten işçilik kullanılacak malzeme ve doğru ölçülendirme çok öenmli... Yoksa maksat iki demirikaynatmak değil...

ERkut 205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Firmalar çeşitli kullanır.Alüminyum,normal siyah demir vs...
    Ayarlıdır oda gevşetilip kuleye rahat otursun sonrada sıkılıp gerginleşsin diye.

Malzeme farketmez. Normal herhangi siyah demir borudan da yapılır,amaca hizmet eder.
    Bende orj. üretim vardı jamex borusu alüminyumdu söküp attım flanşlarını kullandım.
    Alt ve üst şeklinde bağlı 2 li yapıncada oldukça etkisi olmuştu.Özellikle hamur gibi katlanmış asfaltta.
    //// PEUGEOT SPORT
    Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)