Arkadaşlar aracın arkasını yükseltmemin faydası olur mu savurma vs. torsiyondan 1 düş veya 2 diş?bazı araçlarda görüyorum o yüzden.
Arkadaşlar aracın arkasını yükseltmemin faydası olur mu savurma vs. torsiyondan 1 düş veya 2 diş?bazı araçlarda görüyorum o yüzden.
aracın arkası 1 diş düşürülüp onede ıstedınız yayı koyabılırsınız kesınlıkle savurma olmaz
torsiyonda her 1 diş 4 cm dır
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
sole solım sana onde ne yay var bılmıorum ama arkasını orjınalden bı kademe basarsan kıvamında olur kaldırsan orjınale olmas
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
bnce kfyı bas brz daha![]()
106 da sanırım öyle istediğin gibi 1 cm 2 cm vs kaldırma indirme yok torsiyonda.kademe kademe iniyor yada kalkıyor.her kademe kaç cm onu tam bilmiyorum ama
Tek kademe kaldır yada kafası 5 likten az ise yay olarak kafayı bas derim madem eşit arka ile önÇok kalkık yani gereğinden fazla yüksek olmadıktan sonra arkası savrulma yapmaz yükseklikte ötürü.Tabi savuracak adam her türlü savurur o ayrı
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
ben öne 5cm yay takıp arkayıda 3.5 falan düşürtmüştüm galiba yolu nasıl tuttuğunu anlatamam şöyle söyliyim 160 la falan 3 şerit kayabiliyodum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)