tırlarda vs uzun süreli kullanımda bu tip çatlakar gördüm ama kısa sürede bu kadar çatlatması gerçekten ilginçmiş
balataların yapısı nasıl özelliği hangi sıcaklık aralığında kullanılmaya başlıyor?
cyro treating düşündünmü ayrıca diskler için?
tırlarda vs uzun süreli kullanımda bu tip çatlakar gördüm ama kısa sürede bu kadar çatlatması gerçekten ilginçmiş
balataların yapısı nasıl özelliği hangi sıcaklık aralığında kullanılmaya başlıyor?
cyro treating düşündünmü ayrıca diskler için?
körler sağırlar
Pistte kaç tur hakkınız oluyor yada zamana karşı ise nekadar süre ve pist kaç km?
Son turu boş bırakıp arabayı soğutmak en mantıklısı 1 turda kendine gelir eğer pist büyük ise son bir kaç viraj boş geçilebilir, viraj çizgisinden çıkıldığı sürece hiç bir organizasyonun buna kızacağını sanmam çünkü herkezin fren balatalarını kontrol edemezler pit alanına girince direk alev alma olasılığı çok yüksek hemde diskler ve balataların her organizasyonda heba olması çok kötü sonuçta pro. yarışlar kovalanmıyor.
çok enteresan ilk defa bole bişe goruyorum
daha önce bi konuda bi arkadas her ne olursa olsun her markanın catlamıs dıskını gordum demıstı sonucta metal agresıf ısınmalarda dırencını gıttıkce kaybedıyo sonundada ıflas edıyor . kotu bı sonuc olmaması sevındırıcı herkesın dısklerını frenlerını kontrol etmesı gerelı cogumuz bakmıyoruz bıle.mesela bnm en yakın zamada dısklerımı degıstırmem gerek ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)