pm attım kardeşim
Printable View
maslak amortisör elvan usta nizamettinin yanında çalıştı sonra kendi yerini açtı. 2.kısımda.
yazılanlara bakılırsa bir sonraki kesme biçme konusunda marka ürünler kaka sanayi işi gral denilicek diye korkmaya başladım egzantriklerimizide hüner alalım diye kampanya başlatayım bende..
En başta şunu söyliyim Ömer-Fe arkadaşıma katılıyorum ilk sayfadaki postuna.Bunlara dahil olarak.
Bence amaca yönelik düşünülmeli bu konular. Spor bir arabada tam anlamıyla böyle kesme biçme işlemiyle yapılan şeyin sağlıklı yada güvenilir olmadığını düşünüyorum ve ben güvenmiyorum. ( Bende yaptırdım zamanında birçoğumuz gibi) He tabi aracınız öyle bir arabadırki seri üretim ürününüz yoktur mecburen bu işlem yapılacaktır ama eğer 5 - 6 cm lik yaylarınız ve spor amortisörleriniz yada coiliniz satış yerlerinde mevcutsa bence hiç bu işlere girilmez.
Tabiki diyeceksiniz ki para var huzur var.Hayır öyle değil. Bu arabalarla 200 lü km lerin üstüne çıkıp virajlarada gereğinden hızlı giriyoruz yeri geldiğinde.He şöyle içinizden birinin hayatı bir coil yada spor amortisör yada yay parasından ucuz ise orasını ben bilemem tabiki ;)
Bu konu sanırım benim çok işime yarıyacak.
mk1 paliolar için ***** yay çok zor bulunuyor,mecburen mk2 amortisörü takıp mk2-mk3'e uygun yay bulup takıyoruz bende böyle yaptım 5cm taktım önler 2-3cm insede arkası neredeyse hiç inmedi ama ciddi anlamda palioların o saçma sapan yol tutuşu iyileşti çok memnunum fakat görüntüsü çok itici gelmeye başladı.Amortisör işini Bursada iyi yapıcak usta arayışına yarından itibaren başlıyorum :) Bulamassak İzmit ve İstanbullulardan yardım talep edicez :D
yavas yavas benimde amortisorler vurmaya basladı yaptırmam lazım hem kangoo da gözüme yuksek gelmeye başladı :)
İzmirde varmı yapabilecek bunu ? :)
benim e36da orjinal yay ve amortisörler var. sadece önleri amortisörden 2parmak kadar düşürmek istiyorum. bu işlemi yaptırmamı tavsiye edermisiniz ve bu işlemin yaklşık maliyeti ne olur??
bu amortisor yay işinin maliyetini birisi bana pm atabilirmi benim araç iiçin
Vtec2 kullananlar bilir önler arkaya göre havada kalır. FK 6-4 yay harici bütün yaylarda önler havada kalır.
Bende mecbur önlerin millerini 3 cm kısaltıp düzgün bir profil elde etmiştim. Hala yaşıyorum. :D
Mantık olarak oem yay ile oem amortisör yukarı aşağı hareketleri aynı alanda çalışırlar. Spor yay ile oem amortisör normalden daha dipte çalışacaktır. Bence milleri kısaltırsanız bu 2 malzeme daha iyi sevişir. :D
Bu arada kimse mühendislik taslamasın hepimiz şahinden doğandan geldik:D Şayine tein superstreet yaptılarda bizmi takmadık :D
Ahauerhaeuaehaeuh:D
Diyadin öldürüosun beni yorumlarına.
Hayran kalıyorum sana valla :D
nakayama sen merte söyle d2 racing alalım ona hiç uğraşmasın böyle işlerle 12 cm basıyo
2 Malzeme Sevişmesi olayı bitiriyor işi Örneğin Ben 3.5 eibach yaydan 3 cm daha alıp milden 4 cm kısaltıp sertleştirip kullanıyorum gayet uyumlu calısıyorlar
önlerde -2.60 kamber bulunmakta. Gaytte memnunum
Atıp Tutanlar yayı kesip bırakıyorlar amortisörde yürüyorlar seke seke...