yeni kasa civicime aldığım coiloverların montajını yaptırmak istiyorum. işinin ehli referansı kuvvetli bi usta tavsiyesine ihtiyacım var. varmı bildiği bi usta olan arkadaşımız ????
yeni kasa civicime aldığım coiloverların montajını yaptırmak istiyorum. işinin ehli referansı kuvvetli bi usta tavsiyesine ihtiyacım var. varmı bildiği bi usta olan arkadaşımız ????
anadoılu avrupa?
Maslak NAM amortisörde taktırdım ben KW coiloverlarımı, tavsiye ederim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
anadolu yakası aydın amortisör bostancı sanayi
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
ya nam amartisörden bazı yazılardan dolayı ürktüm ben kesme biçme işlemi filan bununla alakası yok ama ne dersiniz
Mevzu coilover oldugu icin NAM yazdım ben de.
Yoksa ben de kesik yaydan, sertlestirilmis amortisörden sorun yasadım.
Ama coilover montajı konusunda bir sorun sıkıntı yasanmaz.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Sitede okuduğum yazılarda coilover taktırıp ayarı iyi yaptıramayıp kullanan olmuş araba sadece alçalmış olmasın aldığımız coilover işe yarasın istiyoruz.
anadolu yakası , bostancı JDMWorks.. bir çak drift aracının ve yol araçlarının coiloverlarını takıp ayar için yardımcı olurlar. istediklerini belirtirsen.
namistainde bugün montajı yaptık. direksiyondaki tıkırtı seslerine ve basket topu gibi zıplamaya elvedacoiloversız günlerime çok üzülüyorum
yumuşaklık ayarını tavan yaptırdık tatlı sert sürüşün keyfine varıyorum. arabama yeniden aşık oldum valla
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)