Nokianı baya baya öneren var kullananlar çok memnun fakat ben Lassa ıceways kullanıyorum bana göre baya baya iyi
Printable View
Nokianı baya baya öneren var kullananlar çok memnun fakat ben Lassa ıceways kullanıyorum bana göre baya baya iyi
Nokian lassa'dan kat kat üstün bir lastiktir.
Karşılaştıracaksanız nokian çeşitleri ile UG8 i karşılaştırmanız gerekir.
Ebat nedir?
Butce elveriyorsa Michelin Crossclimate gayet iyi bir lastik. Dacia Duster'la 5 yılda 2 takım bitirdim hic yolda bırakmadı ve daha guzelı acaba kalır mıyım burda lan dıye hıc endıselendırmedı. Aynı zamanda yagmurda da gayet basarılı kuruda nasıl duruyorsam ıslakta da aynı sekılde durabılıyordum. Kısacası siddetle tavsiye ederim.
UG8 benim içinde mantıklı lassadan daha iyi gibi geliyor
185 60 15 ebatı
@Gimifayf michelin bütçe olarak pek uygun değil malesef.
Nokian gerçekten çok iyi lastik, sessizliği ve ıslakta tutuşu başarılı. Kullandığım ebat 205 55 16
Her kış bu konu geçer ama bu Petlas'ın kışlıkları çoğu kullandığım kış lastiğine göre ya iyi ya da denk.
Eksi bir yanını görmedim. Yeni lastik alacaklar bunu da göz önünde bulundursun.
Petlasin 270 oldugu yerde nokian 290 ise dusunmeye gerek yok:)
İmkan var ise nokian. Yoksa ug8 çok iyi lastik kullandım epey. Yine ondan alacağım. Nokian çok pahalanmış
Halı hazırda nokıan kullanan bıtı olarak sıralama su sekılde yapılabılır.
Conti-pirelli-nokıan ve mıch.
GY da cok ıyı sonuclar alıyor. Eger fıyat farkı cok az ıse petlas ve lassa almazdım.
Ozellıkle kar suruslerınde nokıan ve contı cok cok ıyı
minide nokian wr a4 modelini kullanıyorum kar suruşu harika ve daha once kullandığım kışlıklara gore sessiz yumuşak bi lastik 205 45 17 ebadım
Falken Euro Winter HS01 kullanan bilgisi olan var mı? Testlerde fena sonuçlar almamış ki üstelik takiplerinden ucuz. Ölçü 195-65-15
Eski arabada 2012 de yokohama almıştım bridgestonedan pahalıydı hatta. 6 kış kullandım kardada çok zorladım hiç yarı yolda bırakmadı şöyle bir foto atiyim hatta o gece sabaha kadar gezmiştik :D kısacası yokohama candır tavsiye ederim
https://i.hizliresim.com/LvWz8a.jpg
Şimdi uygun buldum diye lassa snoways 4 aldım yumuşaklığı iyi şimdilik sessiz ama çok başarılı bir lastik olduğunu sanmıyorum orta halli diyelim ilerleyen zamanlarda yazarım son durumunu :)
Petlas almayı düşünenler hiç bulaşmasın çok zayıf ve dayanıksız kış lastikleri çokta gürültülü
bildiğim kadarıyla yokohamaların fiyatları el yakar cinsten olduğu için artık getirmiyorlar.
Galiba nokian olacak tercihim, aşırı bir fark yok değeceğine düşünüyorum.
Geçen hafta 2018 tarihli sıfır continentali 350 liradan aldık, 205 55 16 ebat. Gerçekten çok kaliteli lastik, hem konfor hem ses açısından.
Benim aracımda da Nokian var, ondan da çok memnunum.
Petlas 2 yıl sonra çöp oldu resmen. Hamuru sertleşti ve kayar hale geldi.