User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 2011 sc ibiza yayı 2013 hatchback ibizaya uyarmı?

ferhatcam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2011 sc ibiza yayı 2013 hatchback ibizaya uyarmı?

Selam arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Aracımın yaylarına işlem yaptırmayı düşünmüyorum o yüzden kendi yaylarımı kenara koyup, orjinal ibiza yaylarını pressleterek aracıma taktırmayı düşünüyorum. Uzun zamandır arıyodum bi tane buldum sonunda. Yalnız yaylar 2011 ibiza 1.2 tsi sc ibizadan çıkma. Benim aracım ise 2013 1.4 85 ibiza. Uyumlu mudur bu yaylar benim aracıma?
    Seatclubturkey - Ibıza Loading...

Boldenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaylar yerlerine uyar uymasına ama ön ve arka aks ağırlıklarınız farklıdır muhtemelen o yüzden alçak veya yüksek kalabilir aracınız. presletmeden önce takıp ne kadar yüksek veya alçak durduğuna bakmanızı tavsiye ederim. ön kapı direğinde plakada ön ve arka aks ağırlıkları yazar. aynı ise problem yok. pres yerine spor yay tavsiye ederim. amortisörlerin dayanma takozlarını da 2-3 cm kısaltmanz yararınıza olur sekmeme açısından
    Byte-R
    instagram: dogancglr

ferhatcam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boldenon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaylar yerlerine uyar uymasına ama ön ve arka aks ağırlıklarınız farklıdır muhtemelen o yüzden alçak veya yüksek kalabilir aracınız. presletmeden önce takıp ne kadar yüksek veya alçak durduğuna bakmanızı tavsiye ederim. ön kapı direğinde plakada ön ve arka aks ağırlıkları yazar. aynı ise problem yok. pres yerine spor yay tavsiye ederim. amortisörlerin dayanma takozlarını da 2-3 cm kısaltmanz yararınıza olur sekmeme açısından
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. İbizama 17 jant taktıracağım. En az 5-6 cm kadar düşürmem gerek. İbizasına spor yay takanlar eibach ve vogtland dan çok memnunlar. Ancak bu yaylarda 25mm ve 30mm düşüş sağlıyor. (Ve bir forumda polo icin 5 lik eibachın 3.5 cm düsürdügünü okuyunca tamamen soğudum) mishimoto ve maxtrac markalarının 5 ve 7 cm çesitleri var ama onlarıda kullanıp memnunum diyene rastlamadım. Önün arkadan daha basık olmasını istiyorum bu yüzden press şart diye düşünüyorum. Şuan halihazırda orjinal yaylarına 6.5 cm kadar pressli cityde kullanıyoruz sekme vs. Yok memnunuz. Spor yaya pressin saglıklı olmadıgını duydum ve city tecrübemden sonra orjinal yaya press bana mantıklı geliyor. Ama kendi yaylarım henüz 9.000 kmde oldugundan kenara koyma niyetindeyim. Bu yüzden orjinal yay arayısındaydım -ki tsi sc 2011 yayıyla karşılaştım. İki farklı amortisorcuyle görüstüm birisi(başaran) aynı sizin söylediklerinizi söyledi yüksek veya alçak kalabilir ağirliktan dolayi dedi ama biraz tereddütte söyleyince( olurmu olmazmı gibisinden) kafamda soru isareti kaldı. Bir diğeri ise direk coupe yayının hatchback ibizaya uymayacagını soyleyince kafam daha çok karıştı..
    Seatclubturkey - Ibıza Loading...

Boldenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaylar yerine uyar, muhtemelen işlem yapmadan takarsanız arka alçak kalır. Coupe nin arkası daha hafiftir muhtemelen. Dolayısıyla yayıda daha yumuşaktır
    Byte-R
    instagram: dogancglr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler