User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Frenlerle ilgili marka tercihi

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Frenlerle ilgili marka tercihi

Arkadaşlar,abiler;
    C-maxin frenleri artık güven vermiyor.Balataların ömrü falan bitmiş.Bende diyorumki iyi bir markanın ürününü alayım..En iyi bildiğiniz markalar hangileri?Bastım mı dursun olanından istiyorum yani şöyle güçlü bir sistem olursa iyi olur..
    tahmini maliyeti ne kadar?
    Çelik hortumlar ne oluyor? ne işe yarıyor?
    Asıl kilit soru; Bu disklerin araca özel mi üretiliyor yoksa unıversal mı? Disk ebadı büyüdükçe ne oluyor? benim aracıma uyan disk türleri neler? balata türleri neler?

Epey karışık oldu şimdiden teşekkürler

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dıskın yuzeyı genısledıkce etkı alanı artar balatanın o yuzden buyuk kullanırsan daha ıyı frenaj olur .
    standart arabalar tek pıston yanı balatanın ortasından kuvvet uygulanan sekıldedır.
    8 pıstona kadar cıkan fren sıstemlerı vardır fakatbu sıstemeler lastık kaucuk malzemeden fren hortumu kullanırsan sen frene bastıgında fren pıstonlarına gıden hıdrolık gerı tepkıme yapıp fren hortumlarını şişirir.
    dolayısıyla celık fren hortumları şişme yapmaz dırek iletir hidroliği.
    fren diski jant çapı kalıngılı gobek çapı gibi değişiklikleri vardır.ford grubunun cogu uyar sanırım.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağol rıdvan abi.Peki bunun için bir boyut var mıdır?
    Hani nette araştırırken işte 320 mm falan gibi .. Birde bu fren sistemleri benim tenekelerin içine sığar mı? Fiyatları ne civardadır.En uygun fiyatla en iyi frenajı alacağımız ürün hangisidir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağol rıdvan abi.Peki bunun için bir boyut var mıdır?
    Hani nette araştırırken işte 320 mm falan gibi .. Birde bu fren sistemleri benim tenekelerin içine sığar mı? Fiyatları ne civardadır.En uygun fiyatla en iyi frenajı alacağımız ürün hangisidir?
    standart boyut kullanıcaksın.etkı alanını buyutmen ıcın jantıda buyutmen gerekır.düz bi disk yeterli olur.hava kanallı dıskler balata tozlarını daha ıyı tahlıye edıp ısınmalardada daha cabuk soguma saglar ama snn arac ıcın gereksız.

No coffee!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok abi bana öyle astronomik şeylere gerek yok.Yani üstündekinden daha iyi olsun yeter.İşte sorun bnmkinin standart boyutları ne? Çelik hortumun uzunluğu ne kadar olmalı? Balataları nasıl değiştirmeliyim ne özellikte olmalılar ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok abi bana öyle astronomik şeylere gerek yok.Yani üstündekinden daha iyi olsun yeter.İşte sorun bnmkinin standart boyutları ne? Çelik hortumun uzunluğu ne kadar olmalı? Balataları nasıl değiştirmeliyim ne özellikte olmalılar ?
    ufuk dısk boyutun standardı neyse o olucak dıyorum ıste orjınallerı yeterlı olur durumları ıyıyse sıkıntı olmaz balatayla czebılırsın.
    baatanı bıraz kalıtelı secersın standart sanayıde satılan markalar yerıen bıraz daha saglam gucler ıcın uretılmıs balatalafr olabılır.

celık fren hortumuna gelınce gerek yok tek pıston kalıpere baskıyı lastık hortumlar karsılar onun yerıen daha ıyı ıletılmesı ıcın hıdrolık yagı degısebılır.

No coffee!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)