User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Clio Sport 1.6 ya yay yardımı?

mirzagokhan
    Misafir

Clio Sport 1.6 ya yay yardımı?

Arkadaşlar clio sportuma yay almak istiyorum. Benim düşüncem eibach almak fakat çok yumuşak diyolar, tanıdıkların tavsiyesi FK ama o da zıplatır diyolar yani sert biraz anladığım kadarıyla=S Bir tavsiyesi olan veya bu yayları kullanan arkadaşımız varsa önerilerini bekliyorum

alpeRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Omp 3,5 var yuzde 65 sert yzde 35 yumusak.. sekme kesinlikle yok.

ClioSport
    Misafir
    Apex 150-4051 aracını en çok düşürcek yaydır serttir ama yumuşak bir lastik ile sertlik oranını biraz düşürebilirsin. Kumho lastikle birebir hissedersin sertliğini ama Federal gibi yumuşak lastiklerle daha az hissedersin

ben federalleri takmadan önce aracın konforunun bukadar değişiceğini bilseydim eşşek gibi kumhoları 4 sene kullanmazdım %30 lara varan bi konfor geldi araca sadece lastikle.

mirzagokhan
    Misafir
    Valla apexlere gerçekten sert diyolar bende pirelli p6 cintirato yani çok yumuşka deil ama orta yumuşaklıkta bir lastik daha yeni aldım lastikleri değişemem =S Eibach öneren yok mu ya=D

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende Clio için limon yay var 4cm düşürüyor aracı ama sadece arkalar var 50TL..

alpeRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Omp 3,5 lari komple satabilirim istersen ?

mirzagokhan
    Misafir
    Kardeş keşke erken deseydin o ompleri alırdım yaw artık aldım hadi hayırlısı eibach 5 lik aldım arkayı yarım santim düşürdü önüde 2 falan yani şimdilik bişey düşmedi haberiniz olsun =(

ClioSportAge
    Misafir
    clio düşmez kardeşim uğraşma yayla mayla ben sana diyim ben ısıttım kestim ancak düsmüştü.Sonra güvenli olmadığını anlayarak set almıştım Amortisör yay 6cm gene de düşmedi Sana tavsiyem paranı çarçur etme 450 ye oem coil yaptır önlere arkalara da yaptırdığın yer bi çare bulur başka türlü inan bana sağlıklı olmıuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dinlemedin beni 6lık fk alcaktık arkayı da 2 cm ısıttrcaktık 10 numara olcaktı.Gitti paracıklar
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

mirzagokhan
    Misafir
    Kanka ne fk sı yaa tahta üstünde gitmem ben Walla önler azcık düştü kullanan bi kaç kişiye sordum arkalarda zamanla düşüyomuş ama yol tutuşundan gayet memnunumsaçma sapan hareketler yaptım banamısın demio Sonra param olursa bi koni amortisör alırım ömürlük gider işte Armağan ön kat ı da iptal ettirecem sen gelene kadar hazır ol bence geldiğinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mirzagokhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka ne fk sı yaa tahta üstünde gitmem ben Walla önler azcık düştü kullanan bi kaç kişiye sordum arkalarda zamanla düşüyomuş ama yol tutuşundan gayet memnunumsaçma sapan hareketler yaptım banamısın demio Sonra param olursa bi koni amortisör alırım ömürlük gider işte Armağan ön kat ı da iptal ettirecem sen gelene kadar hazır ol bence geldiğinde
    Rovanşa bilendim diosn hea Bikaç ekleme daha yapıcam ben o zamana ve arabadaki illet de sökülcek biliosun hafiflemiş olucam Sen iileşceksin bende iyileşicem gene geçenki gibi olur

Bu arada zamanla düşme olayı yalan.Ben kullandım hiç öyle bişey görmedim.Hep takıldığı gibi kaldı

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.5 cm s racing yay + koni kullanıyorum yaklaşık 2003 ten beri aracım sertmi sert ben memnunmuyum memnunum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crazydog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.5 cm s racing yay + koni kullanıyorum yaklaşık 2003 ten beri aracım sertmi sert ben memnunmuyum memnunum
    Bu s racing simoni racingmi oluo?

yunus_kg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az çekmedim yayla uğraşmaktan sonunda vazgeçtim yaydan..yayla düşen en zor otomobillerden biride clio yine en iyi düşüren yay apex.
    CRC GARAGE

mirzagokhan
    Misafir
    Walla armağan bak düşmez düşmez dedinde düştü kanka 2 gündür arkada 2 tane 130 kiloluk arkadaşla geziorum düştü arka=D Ayrıca önde düştü yaa yaylar sıfır yaa zamanla düşüo bence kanka =) Ayrıca koni amrtisörlerle sert olur tabi o kadar parayı verince bırakta sertleşsin kardeş=D

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu s racing simoni racingmi oluo?
    aynen öle kardeşim simoni

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)