selam arkadaşlar aracında TOYO CF1 ve T1 serisi kullanan arkadaşlar bu lastiklerin hakkında yorum alabilirmiyim veya drag için başka marada olabilir yorumlarınızı bekliorum özellikle cadde de Drag için kullanılacaktır
selam arkadaşlar aracında TOYO CF1 ve T1 serisi kullanan arkadaşlar bu lastiklerin hakkında yorum alabilirmiyim veya drag için başka marada olabilir yorumlarınızı bekliorum özellikle cadde de Drag için kullanılacaktır
Dr.Ecu AntaLya
ben hemen hemen tum gtı lerımde t1 kullamdım cf1 bılmıyorum hıc kullanmadım ama toyonun ustune hıc bır lastık tanımıyorum cok ıyı secım ama dedıgım gıbı cf1 kulanmadım t1r kullandım hep...
2sinide kullandım, illa toyo alacağım diyorsan t1r al. cf1 çok kötü bir lastik. ama benim tavsiyem aynı fiyatlarda olan hankook v12 evo dur. daha öncede yazdım. lastik testlerinde 2. olmuş. t1r aynı testte bayağı aşağılardaydı. t1r eski teknoloji bir lastik. yeni toyo serisine bakabilirsin...
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
CF1 kullanıyorum. Tr1den farkı deseni. cf1 ıslak zeminde tr1 e göre daha iyi yol tutuş ve fren mesefasine sahip.
Fusion35 ------> OnurD.
hankook bulabilirsen ventus v12 al , ben çok aradım zamanında ama anadoluda bi şehirde 3 tane kalmıştı sadece o zaman, dunlop un bi modelini aldım ama o da tozlu asfaltta kışlıklarımı dahi aratır halde önden kayma hususunda.
Çok iyi araştırıp , mümkünse muadili bi araçta test edip memnun kaldığın lastiği al , yoksa baya hüsran oluyo sonuç.
Faruk Kardeşim Şuan 41PE411 106 Gti'da CF01 Kullanıyor Gayet Memnun. 4 Mevsim düşünüyorsanız kesinlik bu lastik.
Cihan'da Sattığı 41PE620 Civic Si'de T1R Kullandı. Performans Olarak Çok Güzel Bir Lastik. Yağmurda CF1 kadar iyi değil ama kuruda CF1'den daha iyi bir lastik.
Tabi Bunlar Kendi Görüşlerim. Bu 2 Araçtada 2 Farklı Modeli Tecrübe Ettim.
Ayrıca Cihan Toyo Lastik Konusunda Çok Tecrübeli, Eskiden Kullanmışlığıda var. Detaylı Bilgiyi Konuyu Görünce Vericektir mutlaka.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Benim aracımda hankook ventus evo v12 vardı. Ön lastiklerim balon yaptı ve malesef hankookda bulmak imkansız gibi birşey olduğundan toyo t1R aldım.
İkisinide kullanan bir insan olarak diyorum toyo yu alın harbi güzel lastikmiş.
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
şu anda honda civic si aracımda kullanıyorum...ben oldukça memnunum yol tutuşu iyi , hiç ses yapmıyor , gayet yumşak bir lastik konfor tam kıvamında...
CF1 ile T1R ikisinide kullandım uzun zaman ve tüm koşullarda.
CF1 in mükemmel bir su performansı var hatta şöyle diyim sıcak asfaltta tutmadığı kadar suda performans gösterir neredeyseGayet sessiz ve yumuşak bir lastik eski 106 gti'ımda kullanıodum halende kullanılıyor yeni sahibide çok memnun.
T1R sıcak asfaltta çok iyi yağmur performansı cf1 kadar iyi değil tabiki ama onun işide kuru ve sıcak zemin.Çabuk ısınır , ısınana kadar sadece ufaktan sorunludur ama oda kısa zaman.Ben ikisinide öneririm ama drag için tabiki T1R kesinlikle.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Verdiğiniz bilgiler için,teşekkür ederim arkadaşlar![]()
Dr.Ecu AntaLya
Aynen öyle ben cf1 den çok memnundum scak asfaltta biraz sorunlu ama biçok lastiğe taş çıkarır bu lastiğin işi yağmur kesinlikle yağmurda hiç beklemediğim cvplar alıyordum lastikten hiç soru yaşamadım havası inik olmadığı sürece
Sessizliği süper diyebilirim
T1R ı yukarda ztn anlattım t1r bizim pisttede kullandığımız bir lastikti bence çok çok güzel fiyat perf. açısındanÇabuk biter diyorlar ya zaten biz ömrünü bitirmeden yeniliyorduk kullanım şartarından zaten lastik hakkını verdikten sonra varsın erken bitsin işe yaramaz olup 2 sene kullancağına
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
t1 sipariş ettim bende sanırım bi kaç güne gelir... fiyatına göre performansı gayet tatminkar ediyorlar bakalım gelince görücez
Tango-1 never dies.
hazır toyo başlığı açılmış benim de bir sorum var. aracıma tavsiye edilen lastik ölçüsü 245/50/16, fakat şu an 235/50/16 var. daha geniş taban almak istiyorum ancak şöyle bir durum var, 50 yanakta toyo'da proxes4'ten başka seçenek yok. herkes t1r'yi övüyor, onun en yakın ölçüsü 245/45/16. aracın altı şu an 50 yanakta bile yere sürterken belli yerlerde, lastik modeli uğruna yükseklikten feragat etmeli miyim sizce? siz olsanız ne yapardınız?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)