Merhaba 2005 ceratoya orjınal kesılmış yay buldum yol tutuş nasıl olur sorun çıkarmı hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
Merhaba 2005 ceratoya orjınal kesılmış yay buldum yol tutuş nasıl olur sorun çıkarmı hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
Kimse önermiyor.. Zıplayarak kaza yapanı duydum ben önermem![]()
...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bende 106 da fk yaylarımı kesmiştim ona göre amortisör sertleştirmiştim yol tutuş gayet iyiydi yinede tavsiye etmem herşeyin orjinali makbuldur
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Takın ama hani görüntü olsun diye hani takın ama gazlamayın viraj kasmayın vb hareketler yapmayın low N slow kısacası..Öyle olacaksa sorun olmaz diye düşünüyorum ancak yinede hiçbirşekilde önermiyorum.
değil kesmek preslenmişken bile amortisörle oynanmamışsa nasıl zıplıyor, bir zıplamaya başlayında durmuyordaböbrek taşı felan bırakmaz adamda
Camlar filmsizse kesmeyin![]()
Yayı kesik arabayı arkadan izlemek çok zevkli oluyor, araba zıplamayı bitiriyor içerdekiler hâlâ zıplamaya devam ediyor![]()
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
orjinalin kesilmişi sıkıntı olur.Ben 3.5 luğu kestiğimde bile ani hareketlerde iyiydi ama limitte biraz uzun bi virajı alıcaksam çok kral arka atıyodu...Kontra montra hak getire
Orj. yay yumuşak bide ,, yol tutuşa direk zarar olur diye düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)