tolgasena Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar selamlar..
Daha önce kocaelinde coilover yapan firma (isim vererek reklama girmeyelim dedik) hakkında yorum atmıştım "saygılı adamlar, esnaflar" diye.. Iste o yorum için özür diliyorum..
2 ay önce İstanbul dan çıktım gittim coil yaptırdım.. Dönerken otobanda takırtılar başladı.. Dedim el yapımı sonuçta.. Bir iki kere ayar mayar toplar.. 1 hafta sonra tekrar gittim "ahh şunu unutmuşuz" dediler okeyy dedim döndüm.. Arabayı basalım fotoğraf çekelim dedim bastım, yükseltemedim, yükselmedi.. Tekrar gittim söktüm verdim bakım yapalım dediler.. Orjinalleri taktık.. Ha bu arada ilk takıldığında bana verdiği orjinal amortisörümün teki farklı teki farklı.. Neyse depodan buldu taktı..
1 Ay Sonra ...
Dün arkadaşımla gidelim coilleri taktıralım ordan da izmit e balık yemeye gideriz dedik çıktık yola.. Gittik siz yabancı değilsiniz mantalitesiyle epeyce bekledik.. Derken aldı bizim arabayı lifte.. Söktü (yağı da komple boşalttı 9 da sanayide C2 ye sanzuman yağı koycak adam aradık).. Neyse dönerken hoop birdaha dangır dungur..
Şuanda Umraniye Sanayi Sitesi Başaran Amortisör de arabanın adam olmasını beklerken çayımı yudumluyorum..
350 tl coiller
250 tl ye yakın yakıt + yol masrafı
50 tl sanzuman yağı
Vee g.te giren kocaman bir coilover..
Diyeceğim o ki.. "Abi bayramın mübarek olsun"a bile uğramamanız..