haber bekliyoruz senden ...
Printable View
murat usta bu işi harbi bilen, sağlam adamlardandır. bir süredir cantürk coilleri kullanıyorum gayette memnunum. aracınız hem sürüngen olacak hem virajlara çok hızlı gireceksiniz, yok öyle dünya. hiçbir coilover firması size aracınız 12 cm basıkken 150-160km hızla viraj dönmeyi vaad etmez. zaten onun için birçoğu aracınızı maksimum 6-7 cm basar. ben aracımı şuan 10-10.5 cm civarı basıklıkta kullanıyorum ve aracım 60mm spor yaylı halinden daha konforlu, sekme sıfıra yakın diyebilirim.
namı bilmiyorum nasıl iş yapar, hiç gitmedim görmedim ama izmitten işçliğiyle insanlığıyla esnaflığıyla çok memnun kalacağınızın garantisini verebilirim.
cantürk amortisör'den sadece önler için bmw e34'e fiyat pm alabilirmiyim
arka lastikler çamurluk hizasında gayet iyi ama önde yaklaşık 6-7 cm bi boşluk var o boşluk olmasın yeter zaten araba ailecek kullanılan arada bir uzunyol yapılan 200 civarı hızlar yapılan araba bu yüzden yay kesmek felan istemediğimden bu yola başvurdum hemde köyde felan kafa sıkıntı yaratmaz ayarlarız
ön taraftan bir foto:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7114865_n.jpg
bende suan 3,5luk yaylar ve oem amortisorler var ama biraz daha alcaltmak istiyorum... Aklimda kw v3 var para biriktiriyorum ama o zamana kadar amortisorleri elletmeden biraz daha basmanin yay kesmek ve presten geciyor sanirim yolu...
Orjinalleri degilde eibachlari presletsem oem amortisorlerle nasil olur acaba? Eger dusuklukten memnun kalirsam zaten kw yerine koni amortisorde alabilirim...yol tutusu arttirmak icin...
Preslemenin maliyeti nedir acaba? Yada yapiyor mu canturk?
Sadece önlere coilover fiyatı 450 TL'dir.
İstediğiniz zaman yarım saat'ini ayırarak istediğiniz kadar yükseltip, alçaltabilirsiniz.
bence marka bişey alıcaksınız sponsorlarda SRK shop, çok güzel fiyata coilover satıyor. Onu düşünebilirsiniz.
Yay presletme tavsiye etmiyorum, amortisöre elletmiceksiniz yay'dan 1-2 bakla kesebilirsiniz. (1 bakla yaklaşık 1-1,5 cm)
Evet srk dakileri gordum ama malesef bana uygun olani yok :S arastiriyorum yurt disindada sadece pedders ve kw v3 kullaniyor kullanicilar.
arabaya uygun 3.5 tan fazla sadece kw nin 6cm lik yaylari var ama yorum bulamadim yaylar ile ilgili... Yoksa onlari ve koni amortisor alip kullanirsamda hem uygun fiyata, hem dusuk hemde bana yeterli bir sistem kurmus olurum diye dusundum.
Arabayi indir kaldir yapmayacagim ve asiri zorlamayacagim icin coilde kararsizimda biraz 1500€ ya falan getiriyor tr distributoru. Yay+amortisor tas catlasa 1500TL ye cikar bana .
biraz önce fatihin arabayı gördüm yine.çizdim beyni iice.arkasında da mavi polo duruyodu.bir daha geçmiyicem ordan coil yaptırana kadar :) direk akıl rahatsızlığı :D
nam da yaptrıdıgım coilin sayısı cok fazla fiyatsal yönden bence sıkı bi pazarlıkla uygun paraya yaptırırsın sıkıntı yönünden sen beyenene kadar ugraşırlar.
beyler en dibe kadar basınca konfor farkeder herhalde dımı
Arabayı olabildiğince basıyorsunuz birde konfor bekliyorsunuz.