valla pistede çıktım izmirde bu lastiklerle ben memnun kaldım zaten kumholar beni hep şaşırtıyo :D
Printable View
valla pistede çıktım izmirde bu lastiklerle ben memnun kaldım zaten kumholar beni hep şaşırtıyo :D
valla benıde sasırtıyordu ne guzel tutuyor dedık yolun dıger tarafına gectım takla ata ata :D
o zaman lassa impetus sport al gitsin :D ucuzmuş zaten 6 ayda bi değiştirirsin :D
guncel dıyelım arayorum janlarm daha henuz elıme gecmesıı yanıı :(
yazlık lastik olarak bulabilirseniz nitto nt01. Uzun ömürlü değil ama sümük gibi yol tutar.
geçtiğimiz hafta 4 adet yazlık lastik aldım, alırken ıslak ve kuruda iyi olsun ve yanaklar darbeye dayanıklı olsun dedim lastikçi, dunlop sp sport lm 703 verdi, yağmurda denedim şimdlik iyi, aşağıdaki linki inceleyebilirsin.
Hepsiburada.com : DUNLOP 195/65 R15 91H Sp Sport LM703 | Oto Aksesuar
Ha oyle de o zaman okdir :D
S001 güzel ben contiler bitince megana da alabilirim
michelin pilot excalto
kumho mx iyidir yari slick
lastık satan arkadasım continental tavsıye ettı sıkıntısız kullanırsın dedı porcshe kullanıyor dedı bakalım onu arastırıcam bugun sıparısı gecıcemm bakalım :)
bridgedtone S001 bu lastiği kullananların yorumları oldukca tatmin edici...
sarmayı kokten cozmek icin semi slick lastikte tercih edebilirsin toyo R888 Yada Nitto gibi
peki hayata tutunamayanlar için bir önerisi olan varmı
hayata tutunmayı sağlayacaksa öneri bir lastikte olabilir
toyo tr 1 onermıs arkadaslar gayet guzeldır ama tabı bir birstone veya coentiental kadar olmaz