aracımın helezonlarını kestirmek istiyorum acaba ne kadara mal olur.teşekkürler.
aracımın helezonlarını kestirmek istiyorum acaba ne kadara mal olur.teşekkürler.
malıyetı fazla bısı tutmaz 80 100 arasına yaptırırsın ama tasvip etmedıgımız bır olay kesme ve ısıtma ıslemı
esasında cok bir maliyeti yok bu olayın gel gelelim tavsiye edilen bir işlem degıl ama cevremızde cok kısı bu sekılde kullanıyor cokta bır sorun cıkacagını sanmıyorum kolay gelsın
200 lira için arabayı parçalamaya değmez yaydan kar edicen öbür taraftan amotisör nanay olacak çok gereksiz bir işlem
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Isıtma-kesme-presleme falan sakat işler abi.Gerçekten zarar..
Ama diyorsan illa ben yaptırıcam sadece söküp takma parasına yaparlar bencede..
kestirmeyi aracıma uygun yay bulamıcağımdan düşünüyordum.peki yok mu başka bi yolu bu işin (misal başka bi araca uygun spor helezonları takma falan??)
Bu saatten sonra artık yay kestirmenin bir espirisi yok bence çünkü eskiden imkansızlıktan dolayı yayları kestiriyorduk ama artık Coilspring ve Spor yaylar piyasada çokça mevcut o yüzden değmez bence en az 100-150TL paran gider,,Alper bugün 180TL'ye megan racing coilspring sattı bu sitede öyle bir kit al tak daha iyi![]()
Abi aracınla ilgili araştırmaya gir taunus'a yay varsa sanada uyabilir.Veya taunus'a uyan bir yay bulunup takılabilir..
Mesela şurda konuşulmuş biraz bişieyler;
http://www.techturkey.com/forum/yol-...-problemi.html
Scorpion'da uyma ihtimali olan araçladan..
etibankta hayri die birisi var eski bir makascı bursadaki aracınların %60-70 o basıyor diyebilirim işçiliği çok iyi sen aracla bi git görüş derim kesin işini çözer![]()
İntegra cio sport 320i 528ia 207 Rc 106 Gti LeonFr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)