arkadaşlar 96-2000 kasa honda civic için bu yayların montajı ile ilgili bir döküman bilen varmıdır ? kendim uygulamak istiyorum bi işlemi ama ? biraz bakındım bulamadım içinde bir çok conta v.s var gördüğüm kadarı ile.
arkadaşlar 96-2000 kasa honda civic için bu yayların montajı ile ilgili bir döküman bilen varmıdır ? kendim uygulamak istiyorum bi işlemi ama ? biraz bakındım bulamadım içinde bir çok conta v.s var gördüğüm kadarı ile.
takılmıcak sokulmıcek bı durum yok on tarafta kovan ıcıne gırıyor suspansıyonlar alttan vıdasını gevsetıyorsun usttende ıkı vıdası var kulelerden onuda gevsetıp on suspansıyonu dısarı alıyorsunuz arka tarafta aynı yanlız arka taraf kovana gecmelı deılde kendı ayagı var vıdaların yonlerını unutmayın gerısı kolay bıde yay sıkıstırma aparatına ıhtıyacınız var.
dediğin gibi o kısımları sanırım sorun yok. işte bide çektirme buldukmu yaylar için sökerken sorun ortadan kalkacak. takarken çektirmeye ihtiyac duyuluıyormu coiloverları? onlar kısa o bakımdan sordum. he bide contalar var içinden çıkan bi ton ne nereye geliyo falan onlarla ilgili bişeyde bulamadımda GKD onları biliyordu sanırım. biz çözeriz onla![]()
contalar amortisörün genişliğine göre değişiyor her birine bi conta takıyorsun contanın senebi boşluk yapmasın diye
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
yani içinden çıkan butün contaları kullanmıyorsun aslında hangisi senin amortisörüne uyarsa öle bişeymi ?
http://www.skunk2.com/installation/517-05-0740.pdf
buradan yararlanabilrsin.
Failure is not an option.
zaten bu işlemleri bir kaç defa yaptırdıysanız görsel olarak aklınızda kalmıstır nasıl sokulup takıldıgı sahsen benn o şekilde bılıyorum
yok, ben ilk defa yaptırıyorum. içinden 3 farklı boyutta farklı sayılarda contalar cıktı 1 de demir conta tarzı bişey var toplam 4 farklı parça ama hangisi nereye gelio allah kerim![]()
b. aktepe.. teşekkür ederim en azından biraz yardımcı olacak gibi.. ama çok conrta çıktı hangisi nereye allah kerim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)