-
bende bayadır kullanıyorum.10 kere söküp takmışımdır en az makine ile sıkılınca yamulur bükülür ama özel anahtarı ile sıkılırsa hiç birşey olmuyor. ilk taktığımda her gün kontrol ederdim gevşeme falan varmı diye ama hiç öyle söylenenler gibi problemini görmedim. kullandığım bijon d1 spec
-
Bende 2 senedir kullanıyorum 19 uzun lokma kullanamazsanız resimdeki gibi olur benim söküp takmamım sayısını unuttum bunları söküp takarken havalı tabanca kullanmayın elinizle tutturup boşluğunu alın sonra uzun lokma kullanın
-
Hiç Bir Sorun Yok Herkes Gönül Rahatlığı İle Kullanabilir...Biraz Abartılmış Ve Yanlış Uygulamalar İle Sökülüp Takılmaya Çalışıldığından Talihsiz Kazalar Olmuş..
-
subarulara bunların hangi tipi uyuyor beyler bilen var mı ? 1.5 var birde 1.25 olanı herhalde
-
çok afedersiniz ama bilgisizlikten soruyorum, ne işe yarıyor bu bijonlar, ne gibi bir artısı var?
teşekkürler.
-
sökerken üstünde tepinmedikçe bişe olmaz :) ama çakmaları çok kötü adi malzemeden yapılmıs ağarlıgı bile eline aldıgında cok hafif malzemeden calındıgı belli
-
Konuyu hort yapıyorum :) arkadaşlar eg aracımda oem si jant var blox un bijonlarından aldım kafam baya karışık deneyimi olanlar önerir mi yoksa önermez mi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.