Arkadaşlar araç 980kg lastik şeçimi hangi marka üzerine olmalı fiyat problemi yok..
Arkadaşlar araç 980kg lastik şeçimi hangi marka üzerine olmalı fiyat problemi yok..
fiyat performans oranı en yüksek Kumho Ecsta galiba..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Toyo T1R diyorum. Michalen Pilot Sport varmı o boyutta bilmiyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Falkenlere de bak derim kardesim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kumho kullanıyorum.. ısındığında başarılı ama ıslağa denk gelince bozuo biraz.. Ben toyo almak istedim T1R modelini ama 195 45 15 bulamadım 50 15 vardı.. bulabilirsen umut abi direk onu tavsiye ederim.. hakkında çok şey okudum duydum..Islak performansı kuru performansı gibi olan ender lastiklerden..
Goodyearda artık üretmiyormuş.Araştırmaya devam.Sefa teşekkür ederim listede toyoda var bakalım hayırlısı artık.
kumho ecsta 712 kullanmıştım aynı ebatta,kuruda iyi ama ıslakta kaza yapmamak şans gerçekten.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
toyoyu tek gecerım aradıgın ebat toyoda var eskı aracımda kullnıyordum cok memnundum baska markaya bakma bence...
Marshall tavsiye ederim daha önce kumho kullandım kuruda iyidir ıslakta buzda dans
Gerçi ebadı bulabilseydiniz michelin en iyisi...
marangoni uzak durulması gereken bi lastik 100hplik bir aracta tutunamıyorum ve duramıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)