Ustad sen Bursa'da idin değil mi ?
Printable View
Ustad sen Bursa'da idin değil mi ?
Üretim yaptığınız birkaç parçayı görmüştüm. Benimde bir kaç tane solidworks çizimim var aracımda kullanmak istediğim. 7075-t6'dan üretilmesi gereken. Ücreti mukabilinde yardımcı olabilir misin?
ücret konusu sıkıntı değil laakin tezgahlarda sürekli kalıp işleniyor gün içinde yada gece tezgahta işlemin biteceği belli olmuyor ondan dolayı yapmayı planladıgım şeyleri gününde söz verdiğim insana verememe gibi şeyler söz konusu oluyor bundan dolayı kendım haricinde başkalarına parça üretmiyorum yalancı cıkmamak adına , yoksa hiç sıkıntı değil herkese yardımcı olmaya çalışırım ;)
speacer lar yapıldı , jantlar takıldı, arkaya kamber verildi , akhisara gelindi :D
http://img829.imageshack.us/img829/4...c19226copy.jpg
http://img8.imageshack.us/img8/5707/sdc19231copy.jpg
önede vermen lazım kamber maşallah
amortisörleri söküp üst baglantı deliklerini frezede koza halıne getırcem ahmet o zaman önlerınde üst kısmı çamurluk içine girecek , ama ılk olarak önlere 15mm kalınlıgında yenı speacerlar yapmam lazım kamberde versem yınede dışarda kalacak, full hand made yürüyo araba resmen:D ayrıca yok böyle bır yol tutuş :D
Kaç cm'lik spacer bunlar baya bi dışarı çıkmış :)
arka sağ tekerinin açısı sola göre fazla.ayrıca arabanın içinde 4 kişiyken arkadan berbat bir görüntüsü vardı.bence biraz revize et projeni
edilecek başkan , speacerlar 20mm şimdi 15mm lık yapıcam ve kamberlerı bıraz daha düzeltcem o zaman tam tadında olacak inşallah , deneme olarak yaptım bunları saglamlık ve yol tutuş çok ıyı oldu ama senınde dediğin gibi revize edilecek
dip not: vtec2 lerın sag arka tekerleği sola göre orjınal halınde de daha açılı
banada sağ arka garip geldi zaten demek ondanmış
bana flanş yapabilirmisiniz?
Hayırlı olsun abi yakışmış.
Konu ile alakası yok ancak egsoz biraz sönük kalmış :)
ben ichibanın kendinden saplamalı spacer ını kullanıyorum önler 15 arkalar 25mm , ve etrafımda aynı spacer ı kullanan çok da arkadaşım var . driftte kullanıyoruz bir de kırılsa orada kırılırdı :) ama alırken kaliteli almak lazım diye düşünüyorum .