Sevgili Techturkey ailesi hepinize iyi günler .yeni bir araç aldım 99 model 1.6 ies beyaz ve sade orjinalliği bozulmadan küçük dokunuşlar yaparak hem gündelik hem spor bir görünüm katmak amacıyla yardımınızı rica ediyorum söyleki lastiklerim 185 65 14 ve daha 1250 km de yol yardımı var ve bozmak istemediğimden jantımı hem ekonomik olması acısından yine 14 jant seçmek istiyorum ve rc racing in 585 hb silver modeli ni beğendim ancak şimdi forumları okuduklarımdan APAÇİ olmak istemediğimden bu model hakkındaki görüşlerinizi önerilerinizi bekliyorum .Ayrıca aracıma yaptığım bir iki şey var şöyleki farlarımı karartırdım , mugen siyah panjur taktım ,vti son susturucu taktırdım , kn kutu içi filtre taktım ve son olarak m 3 ince spoyler ,bunlara ilave olarakta yine olmaz dediğinizi duyar gibiyim ama 14 ölçülerinde bir jant takıcam spor ruhunu versin yeter bahsettiğim rc racing in 585 hb silver modelini bir bakıp olup olmayacağı ile ilgili yorum yapar ve başka bir jant önerisinde bulunursanız cok memnun olucam .sanırım ne yapmak istediğimi anlatabilmişimdir kısacası sessiz ,sade ,hafif spor bir görünümün olması yeterli .cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler .resim ekleme yeteneğim olmadığından yapamadım kusura bakmayın .