resimdeki camber kiti ile ilgili bilgisi olan varmı ?
nası takılır nasıl kullanılır?
aracım honda civic ef kasa hb
![]()
resimdeki camber kiti ile ilgili bilgisi olan varmı ?
nası takılır nasıl kullanılır?
aracım honda civic ef kasa hb
![]()
Stadart kamber kollarının yerine takılır , yaklaşık 30 dakikalık bir işlem.Farkı ; bunlar ayarlanabilir uzunluğu ile lastik kamber açısını ciddi şekilde değiştirir.+3 yada -3 gibi değerler almak mümkündür.Ayrıca standart kamber kollarından çok daha sağlamlardır.
tşkler kardeşim
bunlar direk al tak yani demi yanlış anlamadım
burak abi bende çok araştırdım yani ciddi bir işçilik gerekmiyor aman abi bensiz alma bende kesin alıcam çünkü
alın alın e30 gibi gezersınız artık hondalarla ;D
hazır konusunu yakalamışken bende sorayım ön için olan kamber kit kullanım acısında ne gibi faydası veya aksi bi durum yaratırmı kullanan varmı ön için olanı
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
her araca uyarmı bunlar yoksa aractan araca değişiklik gösteriyormu? fiyat aşağı yukarı nedir bilgi verebilirseniz sevinirim..
ön tarafa fazla kamber verilirse çok patinaj çeker
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Düz mantıkla bakarsak aracın lastiğinin tabanı gücü yere daha iyi aktarabilmek için genişletiliyor we aynı mantıkla aşırı fazla kamber verirsenizlastiğin yola değen kısmın boyutu düşücek vs....Bide içten lastiği yiyip ömrünü aşırı kısaltıcak...
normal standart kamber kollarından daha sağlam oldugunu söylemiş mustafa sağlamlıgı arttırırken bıryandanda riskmi alınmış oluyor bu kiti kullanmış olan varmı ebay de bu kiti buldum şuan kararsızım görüntü olacak diye göle maya calmak istemiyorum.
kit bu
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA...Q5fAccessories
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
bu fotoyu ebayda bende gördüm 9 dolarlık bişey bnm önde kamber var arkaya lazım almak istedim ama ucuz etin yahnisi olmasın 9 dolarlık ürün arkaya takcam arka kamber için ne derece saglıklı olur kopup dagılmiyim yolda
merhaba arkadaslar, e36 ıcın arka kamber kıtı satan bıldıgınız bır yer varmı? bu kıtı kendımız yaptırabılırmıyız acaba tornacıda ?
Bakım zamanı gidip de parçacıya "abi ordan 4 tane bosch buji versene" demeye utanırım, Allah düşmanımın başına vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)