Hala fiyat pm gelmedi :D
Printable View
15 MM olarak değerlendiriyorum
pm atıldı........
Şöyle güzel pahalı olmayan catch tank işine girsen. :)
beni unuttun sen
d1 spec en ölü fiyat 200e falan gidiyo , ben bıre bır aynısını yapsam 120-130 tl çeksem uygunmu?? herkesi catch tank sahibi yapsam meselaa
Vtec 2 icin yine orjinaline sadık 4x100 Spacer yapabiliyor musun Yusuf ? Yalnız spacer sadece 4 bijona yuk bindirmeyecek, bilezik kısmını da degerlendirecek sekilde saglam bir sey yapmıssındır sen kendine :P
abı herkese öyle yapıyorum zaten, yük sadece saplamalarda değil , 4. sayfadakı resımlerı ıncelersen speacer ın arka kısmı diskin göbeğine 0.05mm boşlukla merkezlıyor , ön kısmındakı kademe ıse jantın göbeğini merkezliyor yanı speacer yokkan güç dagılımı nasılsa aynı şekilde speacerlı halide öyle , çekınecek en ufak bişey yok , daha öncede söylediğim gibi 3-5 kuruş için kımsenın canını tehlıkeye atmam cem abi
evet vtec2 için orjınalıne sadık şekılde 4x100 speacer yapıyorum ve kendımde kullandım 16'' 4x108 enkeileri taktıgımda
Aliminyumdan minimum 15mm yapıyorsun sanırım. 4x100 e yine 4x100 sadace arabanın iz genisligini acmak istiyorum. Daha onceki ticari ilişkilerimizi de göz önünde bulundurarak 15mm için dip fiyat PM alabilir miyim :D
pm attım abı öldürmedim geberttım :D
merhaba 4x100 den 5x112 geçiş için flans yaptırmak istiyorumda pm alabilirmiyim
Yusuf abi bende bir pm alabilir miyim 12 mm , 5*114.3 , 2 tane için
Yusuf hocama teşekkür ederim.
2011 Fiat Bravo 'ma 4*98 olan orjinal jantlarını kışlık olarak kullanacağım.
5*112 spacer siparişimi geçtim gelecek hafta gelirse hayırlısı ile takarım İNŞALLAH.